Hogyan győzzem le a félelmem? (többi lent! Fontos! )
A horror filmeknek sőt az akciófilmeknek is vannak mellékhatásai. Megértem, ha azt mondod, hogy hülyeség. Én is így gondoltam.. Én például éjjel a laptopomon sötétben néztem zombis horrorfilmet - kaptárat - és jót röhögtem az egészen. Konkrétan röhögtem, és azt gondoltam: na bsszmeg ezen mi 18? Egyáltalán nem volt ilyesztő. De aztán amikor véget ért, még kicsit neteztem, és félóra után a lábam nem mertem a padlóra lerakni, pedig semmi nem volt ott. megfordulni sem voltam képes bameg annyira fostam. Fél óráig győzködtem magam, míg képes voltam a karnyújtásnyira lévő lámpát felkapcsolni. Aztán lámpafénynél másztam be az ágyamba, és egész éjjel nem mertem kibújni a paplan alól. MIndenhova zombikat és pripiaty-gázmaszkos szellemeket képzeltem. és amikor a bátyám a szomszéd szobában behúzta a függönyét, szívrohamot kaptam kishíjján.
Szerintem te is nézel olyan filmeket, amiben a kommandósok a sötétben rejtőznek.
De ha már megtörtént, akkor elmondom a megoldást. Egy dolog van, ami legyőzi a félelmedet: a nevetés (nevezheted ahogy akarod: öröm, boldogság, vidámság)
Ez az, ami abszolút elfelejteti veled a félelmetes dolgokat. Csak egy jó példának: youtubeon keress rá: TheVR. Tőlük nézz gameplayt. ha azon nem röhögöd agyon magad, akkor semmin sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!