Mi történik körülöttem? Szellem jár nálam vagy csak képzelődök?
Figyelt kérdés
Albérletben lakom, egy kertes ház egyik egyszobás lakáskájában. Még májusban meghalt a tulajdonosa. Az utóbbi időben nagyon rosszul alszom, nemegyszer elkapott az az érzés, hogy valaki figyel, hogy nem vagyok egyedül. Néha furcsa hangokat hallok, recsegés, kopogás, vagy pl. múlt éjjel, miután lefeküdtem, az ágy mellől hallottam, mintha egy macska fújna. Iszonyatosan megijedtem. Elképzelhető, hogy a ház tulajdonosának a szelleme tér vissza? Vagy csak túl sok a stressz az életemben, és képzelődök? Ha szellem jár nálam, mit tehetnék, hogy ne jöjjön? Kell tőle komolyabban félnem? Árthat nekem?2012. aug. 18. 18:25
11/17 anonim válasza:
Addig jó neki, amíg nem hisz a létezésükben, mert azt jelenti nem találkozott olyannal.
12/17 anonim válasza:
Tudomány... mert ha agyon képzett tudósok azt mondják, hogy nincs, akkor annak úgy is kell lennie???
Figyelj én nem nézlek hülyének, mert már velem is volt ilyen. Mármint hogy úgy éreztem, hogy figyelnek és minden hangra összerezzentem. Szerintem ha van elég pénzed akkor költözz másik házba, esetleg jó ismerősöddel költözz össze, hogy megnyugodj, mert akkor mégsem egyedül vagy és így nem készülsz ki teljesen.
13/17 anonim válasza:
Ez nem épp a legjobb megoldás. Neki van ott a helye, nem annak, ami a nyugalmát zavarja. Azt kell kiköltöztetni, ami zavarja, nem őt magát.
14/17 anonim válasza:
Szerencsések azok, akik tudatlanok. Szkeptikusok és a tudományt istenítik. Mindenki az, amíg egyszer csak nem történik vele valami, amit felfogni sem tud az agy. Kedves kérdező, én nem vagyok sem gyógyító, sem látó, de 18 éves létemre sok mindent megéltem, ha segítség kell, írj bátran. Megoszthatom a saját történetem, amiből talán meríthetsz valami segítséget.
15/17 anonim válasza:
A hideg vagy a melegtől sokszór szoktak recsegni a tárgyak. Nálunk is ez megy hogy recseg a padló tv ágy a légköri változástól. A macskáról pedig szerintem csak bekébzelted félálmodban.
16/17 anonim válasza:
Én hiszek a szellemekben.És nem fontos kiköltözni.Szerezz be egy macskát.Azok érzik a szellemek jenlenlétét, és ha megérzi, akkor tegyél ellene valami.Vehetsz talizmánt, de fölösleges.A szellemek nem bántanak, hanem ijesztgetnek.De nem mindegyik.Lehet, hogy nem a tulajdonos tért vissza, hanem egy kopogószellem(Ha nem tudod mi az, akkor kérdezd meg, vagy keress rá.).Nem kell félni.Ha félsz, akkor egy idő után összeroppansz.Én csak 11 vagyok, de jól informált.A macskát szerintem beképzelted.Pár éve én is hangokat hallottam, de félálomban voltam, ezért hallucináltam.Macskanyávogást hallottam, de lehet hogy csak Manci tért vissza elköszönni a családtól.Ő egy macska volt.
17/17 Gertli válasza:
velem is volt ilyen . este nem tudtam aludni és 00:03furcsa hangokat hallotambeszélgetést sikítást de már elköldöztünk onnan és a ház álapota romos.oda már biztos ben nem megyek :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!