Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miert lattok olyant amit...

Miert lattok olyant amit masok nem?

Figyelt kérdés
Par honapja voltam egy felig osszedolt hazban , amirol azt mondtak hogy szellemjarta. Ott nem tapasztaltam semmi kulonoset , de par nap mulva furcsa alakokat lattok , amiket a szuleim nem lattnak . Pl. Aprilis 3-an egy oreg embert lattam a kertunkbe , aki egy cukorkat nyujtott megkerdeztem az anyukamat , hogy elvehetem-e a cukorkat es az anyukam meglepodott , mert o nem lattot semmit , de en biztos vagyok benne hogy lattam es hallottam is ot. Ilyeneket lattok es hallok , kozel 3 honapja . Mindenhol : a parkban , a hazban , az uzletben , barataimnal . Mi tortenik velem , mit tegyek ?! 12/L
2012. jún. 26. 14:29
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell izgulni, szellemek nem léteznek. Ha ezt felfogod, máris csökkennek a hallucinációid.Gondold végig ebből a szempontból és jobban leszel.Keress magyarázatot a dolgokra és lám, találsz is.Kamuvilággal ne törődj mert nem létező dolgokkal időpocsékolás foglalkozni. A gyerekek nem látnak többet mint más, csupán kevesebb infójuk van a világról ezért többet tesznek hozzá fantáziából.
2012. jún. 27. 08:52
 12/26 anonim ***** válasza:
88%
Azért ez elképesztő, hogy egyesek még biztatják is arra hogy persze, különleges képessége van, meg tisztánlátó meg ilyen baromságok... nem gondoljátok hogy egy cseppet ártalmas, amit csináltok?
2012. jún. 27. 13:06
 13/26 anonim ***** válasza:
21%
Én nem gondolom:)
2012. jún. 27. 22:14
 14/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért volna ártalmas? ,ez a látás mód a színek rezgés felfogás képességét idézi elő,mely agyunk rejtett érzékeiből származik:) agyunk 30% át használjuk ki a gyerekek 2-3 % ban többet használhatnak :)
2012. jún. 27. 22:16
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azzal,hogy agyunk 30 % -át használjuk ki lehetne vitatkozni.A jelenlegi álláspont szerint az agy szinte teljes egészét használja az ember csupán nem egyszerre. Minden funkcióhoz, minden érzelmi mintához, minden feladat megoldásához más-más agyterületet kell működésbe hozni.Ritkán van az, hogy egyszere nagy területek aktívak. Az a tévhit még abból az időből származik amikor az agyterületek működését elkezdték vizsgálni és azt hitték, hogy nagyrésze nem működik, cskúgy van:-))))))Valóban vannak még tartalékok az agyban,nem is kevés, de ez semmit nem jelent nemlétező ezoterikus képességek szempontjából:-))) Semmit.
2012. jún. 28. 09:44
 16/26 anonim ***** válasza:
0%
de igen,csak az nem tartozna,az ezotériához,mert az egy emberi elveszett tudás, avagy egy nem szükséges tudás,de valamiért ott van, valami oka azért csak van, hogy ott van?? Vagy nem? Mivel velünk született,és mégis van olyan agyi rezgés funkciónk,amit az ember nem tartott fontosnak,pl az aura látás,az aura igazából,nem olyan mint aminek gondolják az ezoterikusok! Az aura, az egy olyan rezgés tartomány,mely össze kapcsolja az atomokat,miközben cselekszünk,mozgunk,észlelünk,látunk, az "én" érzetünk,ami mi magunkban található,az mind ennek a rezgésnek köszönhetjük. Az hogy honnét származik,ilyen fajta rezgés tartomány,vagy,hogy mi hozza létre! Erre,csak az agyi funkciók képesek! Olyan sok dolog van,amit a tanult "agy kutatók" se tudnak az agyunkról,hogy nem lehetetlen,hogy ebben rejlik minden "titok",amit megmagyarázatlan csodának tartunk:) Legalábbis egyesek...
2012. jún. 28. 19:12
 17/26 Tom Benko ***** válasza:
100%

No, és mi a frekvenciája ennek a rezgésnek? Ki mérte ki? Hogyan? Mikor?

Az aura léte valahogy amikor vizsgálni kezdik, hirtelen negálódik...

2012. jún. 29. 07:40
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
kiválasztott vagy
2012. jún. 30. 22:56
 19/26 anonim ***** válasza:
ahhoz hogy valaki be tudja bizonyítani, alanyokra és új kísérletekre kéne költenünk:) Elég nagy most a gazdasági világválság,hogy ilyenen tudjanak dolgozni a tudósok:)
2012. júl. 1. 15:23
 20/26 anonim válasza:
egészen véletlenül nem nézted végig a szellemekkel suttogó epizódjait?:DD kicsit ismerős az alaphelyzet.
2012. júl. 1. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!