Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Valaki segítsen! Kérem! Többi...

Valaki segítsen! Kérem! Többi lent (? )

Figyelt kérdés

Van egy szellem/démon a vidéki lakásunkba. Tegnap elég rendesen rám ijesztett, elég erősen nézett, követett, és éreztem a jelenlétét.(nem láttam) Kiraktam Jézus képeit, egyet a szobába, másikat a másik szobába, ahol alszom. Már-már reszkettem. Kértem hogy távozzon. Utána megnyugodtam, és a gyomoromba megkönnyebbülést éreztem. Az este béként hagyott. Vettem egy rózsafüzért.. mivel kint van Jézus képei, és rajtam a rózsafüzér, ( meg is fogom szenteltetni), felszórtam a szoba 4 sarkát sóval,(23. zsoltár hallgattam közbe) .. Ha legközelebb megyek le a vidéki házba, nem fog már zaklatni?

Senki ne nézzen hülyének, mert semmi bajom agyilag, nincs szükségem pszichológusra, se gyógyszerekre, se semmi! :)

Ezeket a dolgokat csak ott érzékelem, itthon nem!

SZKEPTIKUSOK KÉREM SZÉPEN, NE ÍRJANAK! KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Egyébként még tanulok, sportolok, egy normális srác vagyok.

2012. jún. 11. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
64%
Na már most ha szkeptikusok ne írjanak,akkor te csak is kizárólag olyan válaszokra vársz,olyan emberektől akik még jobban beléd beszélik a hülyeségeket,szellem van ott,lehet ki is akar nyírni,szenteltesd fel a házat,hmmm érdekes,szerintem inkább magyarázatot kellene keresned a dolgokra!Gondolj bele nem látsz semmit,de mégis érzed,ne gondolkodj természetfeletti dolgokban,a sót meg a Jézus képeket tüntesd el,mert ezzel csak magadat hergeled,saját magadba azt erősíted,hogy ott szellem van,bele is lehet ezekbe a dolgokba őrülni!Nem azt mondom,hogy nincsenek,de azt sem mondom hogy vannak szellemek,meg természetfeletti lények,szerintem,felejtsd el ezt az egészet és ne magyarázz be magadnak semmit!25/N
2012. jún. 11. 21:14
 12/20 anonim ***** válasza:
61%

Uccsó válasznagyon korrekt, ment a zöld kéz:-)

Szerintem képzelődsz, szorongásos tüneteid vannak ettől a paranoid érzés, a mintha figyelnének, mintha szellem lenne a házban, stb. Az a baj az ilyesmivel, hogy az idő múlásával egyre több és több dologra gondolod majd, hogy köze van valami szellemhez és azzal egyben igazolni is látod a félelmeidet. Tehát megerősíti a parádat és nem kioltja. Menj el egy dokihoz vagy egy pszichológushoz, ennek semmi köze nemlétező szellemekhez sem egyéb természetfelettihez. Először is nyugodj meg, szellemek nem léteznek. Miután ezt felismered magától is elmúlik a tüneteid, észrevételeid nagy része amiket bemagyaráztál vagy összefüggésbe hoztál ezzel. A téves érzeteket pedig talán egy neurológiai vizsgálat is ki tudná mutatni a pszichés problémák kizárása után. Mondjuk idegbecsípődés, agyi vagy egyéb keringési proléma, stb, stb, stb...

Nincs semmi bajod, csupán belelovalltad magad olyasmibe ami nem létezik és ettől nehéz szabadulni az előbb említett ok miatt:-)) Nyugi

2012. jún. 12. 10:55
 13/20 anonim ***** válasza:
46%

a saját imaginációdnak te vagy a magva (ne jézusban bízzál, hanem magadban)

a mágia erről szól

az exotériában azt képzelik, hogy az istenek kívül vannak

2012. jún. 14. 01:43
 14/20 anonim válasza:

Nekem hasonló érzéseim voltak mikor elköltöztünk családi házba(azaz mikor kinéztük azt ahol most lakunk).Igaz ennyire nem rossz. Mikor eldöntötték, hogy ez lesz és eljöttem megnézni, az első szavam az volt, hogy nem szeretnék ideköltözni mert itt tuti meghalt valaki.Pedig ismertem azokat akik építették! De akkoris azt mondtam, hogy meghalt itt valaki és nem nem nem szeretnék ideköltözni!

Mire (húúú nem akarok hazudni) 5-7 év múlva kiderült, hogy ahol a házunk épült ott régen indiántemető volt!És persze durván a közepén van a mi házunk!

Úgyhogy szerintem sosem lehet tudni, hogy volt-e valaki akit oda temettek x ideje!

2012. jún. 15. 23:10
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Magyarországon indiántemető?:P

Kedves kérdező! Ezek a negatív entitások a negatív energiából táplálkoznak. Akkor teszed a legjobbat, ha megpróbálod figyelmen kívül hagyni. A vallási képeket mellőzd, mert csak hergeli az ilyeneket. Hívj papot! Ha van ott valami, ha nincs, a pap ártani nem árt. A mi házunk már akkor fel lett szentelve, amikor épült, soha nem is volt itt semmi.

2012. jún. 17. 14:59
 16/20 anonim válasza:
23%
Kedves 14-es Igen.Sokat foglalkoztak ezzel az okosok is!!!!És igen azt mondták, hogy indiántemető volt ott!!!Ezt mondták, én csak azt tudom írni amit mondtak!!!
2012. jún. 18. 16:15
 17/20 anonim válasza:
az előző vagyok.A 15-ös hozzászólónak írtam nem a 14-nek.
2012. jún. 19. 11:41
 18/20 anonim válasza:
HA Sátánban hiszel,akkor Istenben is kell,hogy higgyél márpedig annak több értelme van és ha Istenben hiszel,akkor nem kell félned!
2012. dec. 1. 12:55
 19/20 Üveges válasza:
És mivan ha nem egy keresztény szellem?
2013. ápr. 8. 14:58
 20/20 anonim ***** válasza:

Jézusom vannak itt ökörségek...

12.-nek: Attól, hogy az ember bemeséli magának, hogy nincs ott semmi, még nem fog eltűnni, ez oltári nagy baromság! Nem azt mondom, hogy minden szellem-észlelés legitim, mert sokszor előfordul, hogy csak érzékcsalódásról van szó, pszichológiai eredetű. De ettől még vannak szellemek. És a 200 éves (nem túl erős lábakon álló) szkepticizmus nem fogja eltörölni több ezer év empirikus tapasztalatait, hogy ilyen létezik.

13.-nak: Ne Jézusban bízzon mi? Bízzál te csak magadban, aztán nézzük meg, hogy mihez kezdesz, ha egy démont nem tudsz elüldözni a ráolvasásaiddal...vagy rákos leszel, vagy elcsap egy kocsi és örök életedre lebénulsz, és nem tudsz magadon segíteni...majd rájössz, hogy Isten nélkül te is semmi vagy, és nem te vagy a világ közepe.

Amúgy annyit fűznék a dologhoz, hogy nem ikonokra meg füzérre van szükség, hanem élő hitre Krisztusban, megtérésre, újjászületésre. Engem már kétszer támadtak meg bukott angyalok, nem bírtam mozogni éjszaka, arra ébredtem, hogy sokaság káromkodik a fülembe, a fejembe és olyan halálfélelem kerített hatalmába amit még sohasem éreztem (pedig már éreztem hasonlót)...nem tudtam megszólalni sem, de azt a három szót ki tudtam mondani, hogy: Uram Jézus segíts! És elment, és még egyszer ezt megcsinálta, aztán rá pár hónapra bemerítkeztem, és többé ilyenek nem történtek.

2013. jún. 17. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!