Van 1 jó ismerősöm és azt mondja, kiválasztott lett, és most tisztul meg Ő és két gyereke is tiszta szívűek! Az ismerősöm látszólag nagy fizikai fájdalmakon ment keresztül. Feladatokat végezett, rajzol, felhőből olvasott eleinte, a szoba falán árnyakat lát olvas. Fájdalmakat él át a lakásában minden elektromos készüléke tönkre ment.Az ebben az életében i édes anyja állítólag még most is kísérti, bántja.Állítólag egyik előző életében Kínában éltünk a kínai császár lánya volt én voltam az anyja és a mostani életemből a legkisebb lányom a testvére. Abban az életünkben nő létemre hóhér voltam és felakasztottam Őket.Ez a terminusa 5 hónapig tartott!Sajnos nagyon nehéz körülmények között élt eddig is és most ott tart hogy kikapcsolták a gázt és a villany kikapcsolása van soron, mert azt mondja Isten nem engedi, és szégyell az Önkormánytattól segítséget kérni, pedig felajánlották a segítségüket.Isten nem engedi hogy a papírjait össze szedje, sőt a személyijét sem engedi hogy meg keresse!Én amit tudtam segítettem, segítek neki de az én anyagijaim is végesek.Ha mondom Neki, hogy Jézus azt mondta segíts magadon az Isten is megsegít, megsértődik.Nem tudom hogy hogy működnek ezek e dolgok.Már pedig azt hogy nem törődik a megélhetésével a gyerekeivel arra vár hogy Isten megsegítse! Kélek Benneteket aki tud adjon tanácsot mit tehetnék hogyan segíthetnék nekik! Előre is köszönöm! Ilona
A megtisztulás nem létezik,ahogy az előző élet sem.
Inkább azzal törődjön,hogy a jelenben mit tehetne.
Kellene neki egy pszichológus,mert ebből a hülyeségből másképp nem tud kijönni.
2012. márc. 31. 09:13
2/9 anonim válasza:
Noha én hiszen az újjászületésben, most mégis azt kell mondjam, ismerősödnél ez már nem egyszerű vallási meggyőződés, hanem valami "bekattanhatott" nála.
A szekták szoktak efféle agymosást csinálni.
Ismerősödnek segítségre van szüksége, de ha nem fogadja el a felé nyújtott kezet, nem sokat tehetsz szegény beteg emberrel.
2012. márc. 31. 09:38
3/9 anonim válasza:
ismerősöd beteg ember,aki elvesztette kapcsolatát a világgal.Mielőtt beviszik a zárt osztályra, a gyerekeit elveszi a gyámügy jólenne ha segítséget kérne és elkezdené magát kezeltetni. Abban segíthetsz, hogy megbeszéled a helyzetet a családjával,a háziorvossal,önkormányzattal és minél előbb elkezdik kezelni,mielőtt még késő
2012. márc. 31. 10:00
4/9 Diavolino44 válasza:
Nem nem ez már túl sok!!
Segíts neki ahogy tudsz, mert ez inkább megszállás mint megtisztulás. De viccet félretéve szerintem orvosi segítségre lenne szüksége.
2012. márc. 31. 12:29
5/9 anonim válasza:
Maradjunk csak a földön. Nem kell egyből mindenféle spirituális izé gondolni.
Az ismerősöd azt érzi, hogy most éppen megtisztul, de a valóságban, ő valami miatt elvesztette a kapcsolatot a külvilággal. Mély depresszióba esett, segítség kell neki, akármennyire is visszautasítja. Egy szakembernek beszélni kell vele, hogy megértsék mi is az oka a viselkedésének.
2012. márc. 31. 15:26
6/9 L.Thomas válasza:
Ha elszívsz egypár füves cigit te is bármire képes leszel felhő olvasás stb. még repülni is tudsz hidd el..
2012. ápr. 1. 15:51
7/9 anonim válasza:
Hát, ha sósavval próbálsz megtisztulni fájni fog.
2012. ápr. 1. 16:21
8/9 anonim válasza:
A kínai császár lányának az anyja(azaz a császárné) az ottani hóhér:DDDDDDDDD ezen akkorát röhögtem...dehát végülis a császárnéknak is kell valami hobbi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!