Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Nógrád megyében ismer valaki...

Nógrád megyében ismer valaki jó pszichológust?

Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy jó pszichológust,aki végez regressziós hipnózist is. (Gondolok itt ezalatt arra,hogy pl mi lehettem előző életemben,stb).
2011. dec. 28. 00:39
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Gáspár Győző
2011. dec. 28. 08:58
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
jó felé keresgélsz, Salgótarján tele van csalókkal
2011. dec. 28. 11:32
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Telejósdának is vannak varázslói, akik ilyennel foglalkoznak. Közülük kéne választani.
2011. dec. 28. 15:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elképesztően humoros válaszokat,de egy pszichológust keresek!Orvost,és nem kuruzslót!Nem vagyok naiv öregasszony,aki hisz a telejózsdákban.Egyébként pedig nem tudom mi a mulatságos azon,hogy a pszichológusok szoktak regressziós hipnózist alkalmazni.Ez a 3 válasz elég primitív volt...
2011. dec. 29. 21:37
 5/10 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy olyat keress aki nem parapszichológus hanem igazi. Aki rendes egyetemet végzett, nem ilyen magánfőiskolának nevezett kamut. Plusz kell, hogy legyen képzése hipnoterápiából is. A regressziós hipnózis segíthet ha támaszt keresel, de azért azt tudd: Nem létezik előző élet, viszont érdekes jelenség átélni mintha lett volna. Adhat egy másik nézőpontot a jelenlegi problémáidhoz.
2011. dec. 30. 22:45
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem teljesen mindegy milyenhez mész csak előtte használj vazelint...
2012. jan. 13. 07:01
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a barom hozzászólások.
2012. jan. 15. 19:45
 8/10 anonim válasza:
0%
Anettka
2012. jan. 19. 02:18
 9/10 A kérdező kommentje:
Ezt sem minősíteném,max egy piros kezecskével.
2012. jan. 19. 15:53
 10/10 anonim válasza:
Na egy kéket azért megér, tudod a tévébe is fel lehetett őt hívni... Egyből jobb kedved lett XDDDD má ha csak nézted is legjobb eskü....
2012. jan. 19. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!