Nógrád megyében ismer valaki jó pszichológust?
Figyelt kérdés
Szeretnék találni egy jó pszichológust,aki végez regressziós hipnózist is. (Gondolok itt ezalatt arra,hogy pl mi lehettem előző életemben,stb).2011. dec. 28. 00:39
2/10 anonim válasza:
jó felé keresgélsz, Salgótarján tele van csalókkal
3/10 anonim válasza:
Telejósdának is vannak varázslói, akik ilyennel foglalkoznak. Közülük kéne választani.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az elképesztően humoros válaszokat,de egy pszichológust keresek!Orvost,és nem kuruzslót!Nem vagyok naiv öregasszony,aki hisz a telejózsdákban.Egyébként pedig nem tudom mi a mulatságos azon,hogy a pszichológusok szoktak regressziós hipnózist alkalmazni.Ez a 3 válasz elég primitív volt...
2011. dec. 29. 21:37
5/10 anonim válasza:
A lényeg, hogy olyat keress aki nem parapszichológus hanem igazi. Aki rendes egyetemet végzett, nem ilyen magánfőiskolának nevezett kamut. Plusz kell, hogy legyen képzése hipnoterápiából is. A regressziós hipnózis segíthet ha támaszt keresel, de azért azt tudd: Nem létezik előző élet, viszont érdekes jelenség átélni mintha lett volna. Adhat egy másik nézőpontot a jelenlegi problémáidhoz.
6/10 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy milyenhez mész csak előtte használj vazelint...
7/10 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a barom hozzászólások.
2012. jan. 15. 19:45
9/10 A kérdező kommentje:
Ezt sem minősíteném,max egy piros kezecskével.
2012. jan. 19. 15:53
10/10 anonim válasza:
Na egy kéket azért megér, tudod a tévébe is fel lehetett őt hívni... Egyből jobb kedved lett XDDDD má ha csak nézted is legjobb eskü....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!