Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Egy kereszteződésben feküdve...

Egy kereszteződésben feküdve rajzolt körben tényleg lehet látni az ördögöket és démonokat éjfélkor?

Figyelt kérdés

Testvérem barátja megcsinálta egy másik haverjával és ezt tapasztalták.

Tehát egy útkereszteződésben (lehetőleg ahol nincs forgalom) rajzolni kell egy kört ami a kereszteződés minden belső sarkát érinti. Az illető személynek belefeküdni a kör közepébe háton fekve és becsukni a szemet. Éjfélkor kinyitni a szemet és látja, hogy felette és a körön kívül ott vannak a rossz démonok és ördögök de nem tudnak beljebb jönni a körben. Ha fogja magát és felkel az ördögök elmennek és nem látja többé őket.

Szerintetek ez igaz? Volt valakinek hasonló tapasztalata vagy más gyakorlata amivel ezeket a gonosz lényeket látta??

2011. nov. 27. 13:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Különböző drogok különböző horrorfilmmel való kombinálása különböző lényeket idéz meg.
2011. nov. 27. 15:48
 12/23 anonim ***** válasza:
lsd+ horror film na ez a párosítás a nyerő menekülni akarsz de sehová nem tudsz :)és csak kísérteni fognak életed végéig:)
2011. nov. 27. 16:03
 13/23 anonim válasza:
40%

Tesókáim, nem kéne ezzel játszadozni.

Ha az úton esetleg egy kamion jön, akkor szerintem ő lesz az erősebb és ő neki szerintem mindegy hogy miféle démont akartok megidézni. Miután kilapította a kamion, a démon nyom egy face palm -ot majd visszamegy aludni...

Tehát így komolyra fordítva a szót: Nagyon nem kéne ezzel szórakozni, sem a démonidézéssel, sem a szellemidézéssel. Ha esetleg a démon, vagy a a szellem bepipul, akkor vagy elzárja a fűtést a házban, vagy rosszabb esetben a törölközőt elcsórja fürdésnél és még a vizet is elzárja. És akkor volt törölköző, volt fűtést (Ez a szellem esetében van. Démonnál lehet rosszabb, de ne nagyon próbáljátok ki). Az is elehet, hogy álmodban előjön egy Fuck You felirat, a szellemtől.

És még lehetne sorolni a dolgokat. Hagyjátok a szellemeket meg a démonokat, ha őket békében (?) hagyjátok, akkor nem lesz gond. Nem vagyok vallásos, de ha már így szóba került akkor így muszáj volt ideírni. Inkább csináljátok azt mint minden lázadó korban lévő gyerek (PL: Én ): Ülj a gépnél, nyomasd a CS:S -ot vagy menj egy jót gördeszkázni :]

2011. nov. 27. 19:54
 14/23 Napkiraly ***** válasza:
100%
Ha rossz helyen csinálod előfordulhat hogy megidézel egy sötét dízelpassatot
2011. nov. 28. 00:37
 15/23 anonim ***** válasza:

nem hinném, viszont egy autó lazán elüthet...

amúgy mennyit ittak/szívtak előtte?

2011. nov. 29. 01:45
 16/23 anonim ***** válasza:
Ez komoly kérdés? Démonok nincsenek.
2011. nov. 30. 08:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Vannak démonok, és angyalok is léteznek de nemhiába ezen kultuszokkal normál ember nem nagyon szokott foglalkozni, jobb ez ha megmarad elmélyült vallási kutatóknak és más fanatikusoknak, e téma gyakorlatban történő tanulmányozása!!
2011. dec. 1. 17:35
 18/23 opiummester ***** válasza:
igen erről én is hallodtam, ez lehetséges... viszont a szertartás nem ilyen egyszerű: mielőtt kifeküdnél az utra 1 orával előtte egyél egy kis meszkalint, és ami még fontosabb, a barátod ne egyen mert ő az utazás kísérőd, ha ő is eszik könnyen lehet tragikus vége a kis szertartásodnak...
2011. dec. 3. 20:43
 19/23 anonim ***** válasza:
aki pszichedelikummal akar hasonló dolgot csinálni az borítékolhatja a h zárt osztályra kerül egész hátralévő életére,
2011. dec. 3. 23:01
 20/23 anonim ***** válasza:
NEM
2011. dec. 5. 18:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!