Kísértett téged már szellemet?
engem igen,de nem foglalkoztam vele,te se törödj vele a szellemek csak a horrorfilmekben bántanak :)
nekem többnyire csak a szekrénymböl szoktak kivenni dolgokat és a szoba közepére a szönyegre helyezni meg hasonló csintevések =/
"stamas1991 válasza:
én a perifériás látómezőbe szoktam érzékelni őket"
Nos, ilyen élményem már nekem is volt.
Úgy 2006 után napközben és éjszaka is gyakran láttam a látómezőm szélén furcsa remegést. Nem tudtam hova tenni a dolgot, de megpróbáltam túl tenni magam rajta. Aztán egyre több furcsa érzésem támadt. Végül két év múlva kiderült, hogy 195 a vérnyomásom stb. stb.. nagyon beteg lettem, majdnem belehaltam. Akkor elveszítettem a munkahelyemet is, nem a betegség miatt hanem felszámolták. Annak a tudata hatott rám így, hogy majdnem bele pusztultam, ahol addig 25 évet ledolgoztam az elveszett. Komolyan, nem sok hiányzott, hogy majdnem bele haltam. Azóta is jöttek a lelki megterhelés hatására testi betegségeim, ami miatt végül leszázalékoltak 56 évesen.
..a lényeg, hogy amikor villódzott a szemem és úgy szédültem, hogy nem tudtam végig menni egyenesen egy folyosón, azután rövidesen majdnem belehaltam az akkori országos felfordulásba vagy inkább felforgatásba 2006-2008 között.
Akkor megéreztem volna a saját halálom esélyét, hogy csak egy hajszál választott el? Elég morbidnak tűnik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!