Akinek volt testelhagyása írna némi beszámolót, és akinek sikerült, hogy csinálta, hogy nem félt?
Neurológiai tünet, vagy álom.
Esetleg alvásparalízis. Olyankor pl. tudod, hogy hol vagy, stb. De ha közben átrendeznék a szobádat néznél egyet amikor "visszakerülsz a testedbe". Csak mivel nem tudod előre, nem tudod bizonyítani, sem cáfolni. De ez az egész mese habbal, most divat ez a keleti stílus, de nyilván van oka, hogy csak a parapszichológia meg ilyesmi foglalkozik vele, semmi normális tudományág nem épül rá.
Sziasztok!
Sajnos én azt tudom mondani nektek, hogy nem veszélytelen.
Történetem: Minden reggel pokoli fájdalomra ébredtem.Mozdulni sem tudtam.Soha olyan fáradságot még nem éreztem.Nem volt erőm felkelni, még annyi erőm sem volt, hogy a napi teendőket elvégezzem. A derekamba az iszonyatos fájdalom már elviselhetetlen lett.Már semmilyen helyzetben nem tudtam aludni.Gerincsérvem lett.A furcsa az volt, hogy a sérveseknek feküdni kell, az az egyetlen hatásos gyógymód.Én rettegtem az alvástól és a fájdalomtól.Tudtam, hogy valami nem stimmel.Aztán sikerült kideríteni, hogy mi történik. ( szakemberek segítségével)Minden éjjel elhagytam a testem, és nem akartam visszajönni. Tulajdonképpen a helyzet az volt, hogy szinte arra próbáltam utazni, hogy ott tudjak maradni.Iszonyatos erővel löktek vissza a testembe.Minél nagyobb volt az ellenállás, annál nagyobb a fájdalom.A szakember azt mondta, szinte szándékosan próbáltam tönkretenni a testem. Egyszerűen felfoghatatlan volt.Nem emlékeztem.Most itt ülök, és biztosan mondhatom, nem volt tudatos.Mégis megtettem.Nem tudtam mit tegyek. A családom is teljesen tanácstalanul állt, és féltettek. Mivel én erősen vallásos vagyok, Jézustól kértem segítséget. Azt kértem, hogy nem engedjék, hogy elhagyjam a testem. Ez az én akaratom mindegy, hogy éjszaka mit akarok.Aznap éjszaka háromszor felébredtem, vagy felébresztettek.Minden alkalommal a hátamon feküdtem, szinte halottam amint azt mondják, fordulj az oldaladra.Reggel kipihenten ébredtem, nem fájt semmim.A derekamból is elmúlt az iszonyatos fájdalom.
Szóval én azt mondom, nem veszélytelen.Kizártnak tartom, hogy minden éjjel elhagyjuk a testünk, és ez jó nekünk. Talán néha igen, de az lehet fájdalmas, de mindenképpen nagyon sok energia veszteséggel jár.Aki fél a testelhagyástól, kerülje a háton alvást. A tudatos testelhagyásról, nem tudok mit írni. Lehet, hogy az működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!