Miert van az hogy iszonyatosan felek a sotetben? Ennyire?
Figyelt kérdés
isoznyatosan felek a sotetben az utcan ithon barhol barkivel, mindig felek hogy kirabolnak, le utnek, meg eroszakolnak, vagy eppen van valaki a szobamban vagy be jon valaki az ablakomat ejszakara mindig bezarom telen/nyaron, telen mindig bent alszik a kutyam de akkor is felek, a szobam emeleten van nem tudnak fel maszni, kis varosban elunk es a kornyek sem olyan hogy betorjenek vagy akarmi...ejel felek fel kapcsolni a vilanyt vagy kimenni mozsdoba mert felek hogy van valaki a szobaba es varja hogy felkeljek, felek le lepni az agyrol mert felek h van valaki az agyam alatt.horror filmet mar tobb eve nem nezek mert felek hogy roszabb lessz...nem tudok nyugodt lenni semmi fele kepen a sotetben. .mit tegyek ellene?2011. szept. 1. 23:42
11/14 anonim válasza:
A keresztszüleid csak hülyítettek kiskorodban... Ez csak városi legenda Amerikában, 1000 féle változata van, és mellé csomó horrorfilm feldolgozta. Most ami eszembe jut az a Rémségek könyve és a Supernatural című sorozat...
Gondolom még kicsi vagy, és mikor ezt mesélték tényleg nagyon kicsi lehettél. Ne vegyél be inkább mindent!
12/14 Kááároly) válasza:
Gyerekek én már magamrol rájöttem...Ha nem néztem volna annyi sötét horror filmet nem félnék ennyi :(Sajnos a tv megöli az idegrenceredet :/ :) DE gondolj arra amikor sötétben járkálsz hogy semmi baj nem történhet veled :)Nekem ez segit :)
13/14 Stefco válasza:
menj orvoshoz te beteg vagy...
14/14 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat, sokat segitettetek-)
2011. szept. 24. 12:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!