Szellemlátók! Milyen formában látjátok a hamvasztott elhunytakat? Lent leírtam mért is vagyok rá olyan kíváncsi.
Figyelt kérdés
Sok helyen olvastam olyanoktól, akik látják a szellemeket, hogy aszott a bőrük, nincs szemük, stb, tehát ahogy kb. a sírban pár év aszalódás után kinézhetnek. Akkor most hogy is van ez a hamvasztottakkal?2011. márc. 17. 09:26
11/17 homo ludensz válasza:
Az elhunytak szellemeit ha megidézzük bár ez nekünk tetszik de lehet hogy nekik nem,nos ha ideális esetben mégis megjelennek részben vagy egészben az olyan óriási energiát von el a környezetétől hogy materiálisan láthatóvá váljon hogy szinte megfagy a levegő. Ezért látja csak a "halottlátó" mikor elmegy valaki egy ilyen szeánszra. Kommunikálni vagy kezet fogni csak a filmen szoktak az a rendező halottlátás módja. Hamvasztva vagy eltemetve értelmezhetetlen "ott" mivel az elhunyt szellemét idézzük meg nem a testét ami tudvalevőleg anyag tehát romlandó.
12/17 anonim válasza:
én az elhunyt rokonomat abban a ruhában láttam, amiben eltemettük
13/17 anonim válasza:
Az Édesanyámat nagyon korán elveszítettem.Ekkor egy 7 hónapos kisfiú anyukája voltam.Szenvedtem a hiánya miatt.Egyik éjjel arra ébredtem,hogy az ágyam végében áll,és telepatikusan közölte velem,hogy "...de hiszen nem haltam meg."Így próbált vigasztalni.Megjelenése megnyugtatóan életszerű volt.
14/17 anonim válasza:
Az elsőnek üzenném, hogy egy büdös nagy paraszt.
15/17 anonim válasza:
A hamvasztottak nagy por vagy ködfelhő kíséretében érkeznek és ha gondolod te is láthatsz....és általában fura eséken érkeznek és én a helyedben félnék mert ien kérdésekre rátalálnak a szellemek mert a hamvasztottak neten terjednek én kicserélném a netet mert......én is szellem vagyok....1900-ban haltam meg és még a közeljövőben új netet meg gépet vennék,mert ellátogatok hozzád.....
16/17 anonim válasza:
Én is láttam párszor szellemet, de nem hinném hogy látó vagyok.Édesanyám egyik barátnőjének a férje viszont az, és szerinte mindenki úgy látja őket ahogy épp a szellemek akarják. És nem, biztosan nem porfelhő formájában fogod őket látni:D
17/17 anonim válasza:
ezt a humor kategóriába kellene írnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!