Tudom befolyásolni az aelkosz - gombi párbaj kimenetelét a tudatommal ha nagyon erősen rágondolok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 23. 22:20
11/23 anonim válasza:
DE jó neked ha csak ez a problémád.Mindenesetre jó erösen gondolkozz és szoritsál, csak arra vigyázz,hogy be ne carj.
12/23 Sipos Géza válasza:
Az a baj,hogy ilyen igénytelen műsorokat nézel,és még befolyásolnád is.Tigris.
13/23 anonim válasza:
Természetesen tudod befolyásolni, de nagyon elkötelezettnek kell lenned és tényleg akarnod kell azt, amire gondolsz. Ülj le egy csöndes nyugodt helyre és gondolj arra, például, hogy Gombi essen ki. A nyugalom érdekében illatgyertyákat, esetleg füstölőket is gyújthatsz. A sikeres koncentrációhoz és, hogy a gondolataid biztosan eljussanak az univerzumhoz, ott kell ülnöd körülbelül 6 órát, de mivel a Hold állása most pont megfelelő 4 óra is elég lesz, miután a koncentráció megvolt, gondolkozz el azon, hogy hogy a fenébe tudtam ilyen idióta kérdést feltenni, egyáltalán minek nézem ezt a szar műsort?..............BAZZINGA :D
14/23 anonim válasza:
Neked tényleg ez a legnagyobb gondod? Alekosz-Gombi párbaj kimenetel. Remélem mindkettö kiesik és nem megy vissza egyik se.
15/23 somagnes válasza:
El nem tudtam képzelni mi az a "aelkosz - gombi párbaj"...
mmegvilágosodtam....
16/23 Sipos Géza válasza:
És egyáltalán,miért kel nekünk Magyaroknak átvenni mindenféle merhaságot,melyekkel leépítik a nemzeti tudatot,és ilyen kérdésekre késztetik a nézőt.A vállaszom pedig:nem lehet befolyásolni a műsor menetét,mert mint az előtem szóló is jelezte,a forgatókönyv szerint megn van bundázva.
17/23 anonim válasza:
19/23 anonim válasza:
20/23 anonim válasza:
PERSZE! Ha kb. 1 milliót költessz szavazatokra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!