Öcsém mi a fene lehetet ez? :O
Figyelt kérdés
Éjszaka szunyálok azt arra ébredek hogy valami fekete hajú csávó azt dumálja hogy szeggyem össze magam és tanuljak konkrétan emlékszem.
Retardálat válaszolók kiméljenek.
2011. febr. 6. 08:44
22/32 A kérdező kommentje:
megoszlanak a vélemények..én szerintem az őrangyalom volt...ám én soha nem hittem az ilyen dolgokban....
2011. febr. 6. 21:07
23/32 anonim válasza:
Nemhiszem, hogy az őrangyalod volt, azoknak más az alakjuk meg nagyon nagyon ritkán, csak életveszélyes helyzetekben öltenek fizikailag is látható testet. Sokkal inkább a saját tudatalattid (más néven lelkiismereted) kivetítődése, vagy egy hozzád csapódott szellem lehetett, aki nap mint nap melletted van és figyel téged.
24/32 A kérdező kommentje:
úristen csak szellemet ne!!:o
és ez a fószer rajtam marad egész életembe vagy mi?:o
2011. febr. 6. 21:15
25/32 Steinerné, Babi néni válasza:
azt a lehetőséget se vesd el, hogy esetleg skizofrén vagy, és hallucinálsz.
nem hangzik jól tudom én, de ha valósnak tartod az élményt, akkor van rá esély. mondom szakember megvizsgál, és kiderül
26/32 anonim válasza:
Ne foss a szellemtől, igazából nem akar bántani, mint láthatjuk. Nem hiszem, hogy skizofrénia lenne, mert alapvetően annak a tüneti felépítése nem ilyen. Csak az előrehaladott állapotban jelentkeznek ilyen hallucinogén jelenségek.
27/32 anonim válasza:
vaaaagy te voltál :D, visszautazott a jövőbeli éned hogy figyelmeztessen téged :D
28/32 anonim válasza:
tegnapelőtt 21:45:
Ez nem a South Parkban volt?:D
29/32 A kérdező kommentje:
Soourh parkba volt olyan vamit Ő írt :D
Az láttam én is xDD
2011. febr. 8. 16:53
30/32 anonim válasza:
Szerintem a felsőbb éned volt aki már beérkezett abba az állapotba,hogy segitsen,most ebben a tudatlan helyzetedben.Ezekszerint most jobban össze kéne kapnod magad mert többre vagy hivatott,és tehetséges is lehetsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!