Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mitől lehet ez? érdésed túl...

Mitől lehet ez? érdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
Nemrég megállt itthon az óránk.Tegnap a párom nagymamájánál voltunk és ott is megállt.Ma pedig édesanyukáméknál is megállt mikor ott voltam és mindig akkor vették észre mikor én voltam ott!!Ez véletlen vagy jelent valamit?Lehet h. megfogok halni???Értelmes válaszokat várok!Köszi
2010. okt. 25. 22:22
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Megígérem!XDazota már megint megállt 1 óra a párom mamájánál.szerencsére nem voltam ott!de még nem történt semmi sem.
2010. nov. 5. 00:24
 12/16 anonim ***** válasza:
ez durva tuti nem véletlen :(:(
2010. nov. 10. 20:07
 13/16 anonim válasza:
Kinaiból ne vegyetek órát ! :)
2010. nov. 11. 17:50
 14/16 anonim ***** válasza:

Kuss mindenkinek a Kérdező kivételével!

Engem az érdekel pontosan, hogy az órák milyen időben álltak meg? Délután, este, reggel? És mielőtt megálltak volna az órák, milyen volt a hangulat a családban? Komor, szomorkás, általános, gyászos, vidám?

Ez fontos!

Nem akarlak szivatni, csak érdekel, mert én az vagyok aki vagyok.-)

2010. nov. 11. 20:26
 15/16 A kérdező kommentje:
hm.hát reggel félnyolckor kb.!A hangulatra már nem emléxem de már megvan szerintem miért volt ez a dolog.Pár napja sajnos meghalt a nővérem anyósa és Ő elég közel állt a szívemhez.:( De ki tudja lehet h. ez mást jelez mert Ő már nagyon beteg volt:(!de azért ha tudsz valami hasonlóról azért írd le kérlek.
2010. nov. 12. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem véletlen, az biztos!!!
2010. dec. 21. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!