Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Hit ès reinkarnáció, Ti...

Hit ès reinkarnáció, Ti mennyire hisztek benne?

Figyelt kérdés

2023. máj. 20. 00:29
1 2
 11/17 Shannaro ***** válasza:
#10: Választ keresni. Mindenki válaszokat keres, minden vallás a megismerésre és a megvilágosodásra épít. Nem tudom milyen vallásban hiszel, de ha így viszonyulsz azokhoz akik választ keresnek, elég "szánalmas" képviselője vagy a vallásodnak.
2023. máj. 23. 14:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha az egy igaz isten születik újjá, a Neve onnantól Jezus krisztosz lesz.
2023. máj. 23. 22:11
 13/17 Moon_Walker ***** válasza:
A "holtából feltámadott" nem a lélekvándorlásról szól egyáltalán.
2023. máj. 30. 09:23
 14/17 anonim ***** válasza:

Én semennyire sem hiszek a reinkarnációban. Nem csak azért nem, mert keresztény vagyok, hanem azért sem, mert logikátlannak tartom. A reinkarnáció tan lényege a karma, hogy az egyik életedben elkövetett bűneidért és hibáidért a következő életedben vezekelsz, és így éltről életre jutva megtisztulsz. De hogyan okulok az előző életem hibáiból, ha nem emlékszem az előző életemre? Hol vannak azok az emberek, akik már sok élet után annyira tökéletesek, hogy a Nirvána előtt állnak? Már millió nagyon jó embernek kellene lennie. Ha mindig ugyanazok a lelkek vándorolnak az újszülöttekbe tovább, akkor hogy-hogy szaporodik az emberiség? Honnan jönnek az új lelkek? Most is teremtődnek?

Ha reinkarnáció van, kikkel beszélgetnek a halottlátók? Vagy a halottlátók hazudnak? Honnan tudjam, hogy ők hazudnak és nem a halottlátók?

Szóval számomra ezer sebből vérzik ez a reinkarnáció tan.

2023. júl. 12. 00:47
 15/17 anonim ***** válasza:
Pontosabban: honnan tudjam, hogy a halottlátók hazudnak és nem a reinkarnáció hívők?
2023. júl. 12. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha Isten holtat élőként akar látni, akkor az illetőt egyszerűen felnyalja sírjából.
2023. júl. 12. 14:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Miért kell nyalni? Feltámasztja, nem?
2023. júl. 12. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!