Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » A gyilkosokkal maradnak az...

A gyilkosokkal maradnak az áldozataik a haláluk után?

Figyelt kérdés

A Happy face gyilkos, Keith Hunter Jesperson podcastjét hallgattam. A gyilkos lányáról, Melissa Mooreról szól, pontosabban a levelezéseiről. A podcastban arról beszélnek, hogy milyen volt az apja magánemberként, a hétköznapokban, elvált emberként stb..

Az egyik első részben említi, hogy amikor az apjánál aludt kislányként, akkor érzékelte különféle dolgok, entitások jelenlétét a házban, akik figyelték őt. Amikor elmesélte az apjának, akkor az apja azt felelte, hogy ő is érzi/látja őket, de ne foglalkozzon velük, hagyja figyelmen kívül.

Lehetséges, hogy az áldozatai ragadtak vele? Vagy mást érzékeltek?

2022. júl. 30. 13:03
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha én megöllek, velem maradsz?
2022. júl. 30. 13:25
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez sok mindentől függ.

1. El tudok szakadni tőled? Lehet valahogy, valamiért, rajtam kívülálló okok miatt hozzád tapadok.

2. El akarok szakadni tőled? Lehet, de lehet, hogy nem. Lehet meg akarlak büntetni, meg akarlak menteni vagy meg akarlak várni. Ez a személyedtől is függ.

2022. júl. 30. 13:32
 3/8 anonim ***** válasza:
89%
Stockholm-szindrómásak a szellemek.
2022. júl. 30. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

Sok pszichopata gyilkos valamilyen szinten erős kisugárzással rendelkezik.Elsőnek ezzel fogja meg az áldozatait.

Sorozatgyilkosok akiket vizsgáltak az USA-ban kivételes intelligenciával, problémamegoldó képességgel rendelkeztek egy átlag emberhez képest.

ez jelzi azt is hogy sokszor évekig tudták ezt csinálni mielőtt bármi apró nyom rájuk terelte volna a figyelmet.

Az ilyen emberek sokszor egyéb paranormális erők birtokában is lehetnek ilyen pl a tudat általi befolyásolás, mentális kényszerítés,agykontroll tudatos vagy tudattalan alkalmazása.Mindezt felhasználják sajnos ilyen életük beteljesüléséhez.

Sátáni szekták gyilkosságai is sokszor nyilvánosságra kerülnek, ezek a legszörnyűbbek.Az ilyen áldozatok nap,hol, és bolygóegyüttállások idején vannak feláldozva,rituális céllal, a testtel utána még különféle rituálékat követnek kell.

Egy vagy két ilyen csoport le eddig az usa-ban, de az ilyen ügyeket, mert vallásos jelleggel elkövetett gyilkosságok, külön nyomozótevékenység kíséri az fbi részlegén belül.

ha értesz angolul sok érdekes dolgot találsz a neten ezzel kapcsolatban.

2022. júl. 30. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ezért érzed néha, hogy bogarak másznak rajtad.
2022. júl. 30. 22:36
 6/8 anonim ***** válasza:
73%
Azt megtudnád írni, hol található ez a podcast?
2022. aug. 1. 22:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Audible

vagy youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=CzMG_gmruCA

De itt talán nincs minden rész feltöltve, csak az első évad.

Az Evil c. sorozaton keresztül bukkantam rá. Amúgy szerintem az is elég jó sorozat, a démoni dolgokat eléggé realisztikusan mutatja be. Mindenesetre a készítői a sorozatnak fognak majd ebből a podcastből is sorozatot készíteni képernyőre. Ez csak ilyen fan fact a végére. :)

2022. aug. 1. 23:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagyon köszi, jól hangzik :-)
2022. aug. 2. 05:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!