A macskák látják a szellemvilàgot?
Figyelt kérdés
A macskák gyakran a semmibe néznek, elkezdenek furcsán viselkedni, mintha látnának valamit, néha fújnak a semmire, nagyon különösen viselkednek, mintha látnának valamit, amit mi nem.2022. márc. 10. 13:58
1/7 Grimfox válasza:
Igazából amikor a semmibe néznek, nem néznek, hanem fülelnek. A szemük nagyon jó, főleg sötétben, de a fókusztávolság nehezen igazodik, és bizonyos távolságokra nem lát olyan jól. De a füle kiváló, és amikor így mered valamerre, akkor valójában arra figyel, amit hall. Ha izgatottan viselkedik, olyasmit hallott, ami nyugtalanítja, vagy ami felkeltette az érdeklődését. Lát olyat is, amit mi nem, de az nem a szellemvilág, hanem a fény általunk nem észlelt hullámhosszai, meg persze éjjel, tökéletes sötétben is lát egy kicsit, mert egy különleges, enyhe fényt kibocsátó anyagot termel a szeme. De a szellemvilágot nem látja jobban, mint egy átlag ember. Ha valami láthatatlan fenyegetés van a közelében, azt viszont jobban megérzi, mint egy ember, mert az ösztönei erősebbek. Ez igaz arra is, ha valami rosszindulatú van a közelében, ami nem látható.
2/7 anonim válasza:
Miután a nyakukra hűzom a Benz-kereket, minden bizonyossággal látják.
3/7 anonim válasza:
🤓 Sztem - túl sok PAXEL videót nézel mostanság... -.-)'
4/7 Humor Herold válasza:
És a gyerekek?
Többször tapasztaltam már hogy a még beszéddel kommunikálni nem vagy nem nagyon tudó gyermek mutogatással jelzi a dolgokat. Sokszor olyan helyekre mutatnak ahol az ég világon semmi nincs.De mégis felkelti a gyerek figyelmét és érdekli.
Később pedig ezekre a dolgokra már nem emlékeznek.
Én sem emlékszem 3-4 éves korom előtti időszakra.Így nem tudom elmondani hogy láttam szellemeket..pedig biztosan :)
5/7 Grimfox válasza:
Nekem vannak emlékeim, bár nem sok 3-4 éves korom előttről. Én biztosan nem láttam szellemeket, vagy bármi szemmel nem láthatót.
6/7 anonim válasza:
Eddig még egy macska sem dicsekedett ezzel nekem.
Ha neked sem, akkor honnan veszed a témát?
7/7 A kérdező kommentje:
Olvastam róla ezoterikus könyvben
2022. márc. 15. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!