Az a baj eddig minden ilyen jelenségre találtam logikus magyarázatot :/
Egyeseknek már az szellem hogy mozog a függöny zárt ablaknál, vagy leesik valami a földre, de gondoljunk csak bele, még 1 szekrénybe is az atomok folyamatosan mozognak és "korhadnak" szépen lassan, máskülönben örökké megmaradna.
2022. jan. 9. 16:16
2/18 anonim válasza:
Határozottan igen. személyes tapasztalatok alapján.
2022. jan. 9. 16:25
3/18 anonim válasza:
Aha votl már pár rossz tapasztalatom.
2022. jan. 9. 16:58
4/18 anonim válasza:
Nem.
Nincs értelme.
2022. jan. 9. 20:09
5/18 SZücsöm válasza:
Nem tapasztaltam még erre utaló jelet.
2022. jan. 9. 21:22
6/18 anonim válasza:
A vicc az, hogy manapság "tudományosan" akarják alátámasztani, hogy mi a paranormális, ami elég paradoxon így, mivel a paranormális a tudomány eszközeivel nem magyarázható.
2022. jan. 9. 21:38
7/18 SZücsöm válasza:
6 Nem kéne feltétlenül mérhetőnek lennie. Elég lenne ha valaki elvinne tudósokat egy "kísértet" házba ahol "tömegesen" érzékelnék ugyan azt a jelenséget az emberek. Esetleg ha a kórházak 1es műtőiben végzett kísérletek a testen kívüli léttel kapcsolatban hoznának értékelhető eredményt, vagy ha egy telekinézissel bíró, lebegni tudó stb. ember elmenne egy kutatócsoporthoz bemutatni a képességeit. Tudtommal ezekből még egyik se történt meg.
2022. jan. 9. 22:30
8/18 anonim válasza:
7. Biológiai tevékenységet felfüggesztő jógik már a 60-as évek beli világkiállításon megvizsgálták elvileg.
Ilyen paranormális helyekre pedig volt 1 tag aki az életéből vagy 40 évet erre szentelt de nem talált semmi paranormálisat.
2022. jan. 10. 00:26
9/18 anonim válasza:
Igen nem is akármilyenek volták síró lány átkarolt fehér alakban és az apja is kétségbe esetten kiabált felém, de most már tudom miért sajnos ! Sőt nem tudom, hogy többen is szembesültek-e a Kaposfüredi rémként emlegetett lány szellemével? Habár én már igen, mindig folyik alóla a víz és értelmes hangot nem add csak jelzi számodra valami rossz következik be veled.
2022. jan. 10. 07:49
10/18 anonim válasza:
Az emberek görcsösen próbálnak hinni abban, hogy a halállal nem szűnnek meg létezni.
Néhányuknál ez annyira erős hogy az agyuk képes becsapni őket képzelgésekkel, csak hogy megnyugodjanak.
Az ilyen emberek hisznek az entitásokban, szellemekben, paranormális jelenségekben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!