Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért látnak beteg emberek...

Miért látnak beteg emberek szőke kisfiút?Bővebben lent irom.

Figyelt kérdés
Apai nagyanyám demens lett ,most nem irom le mi történt, de rohamosan történt ,és azt is mondta hogy szőke kisfiút látott...Illetve megtudtam hogy az Anyai nagyapám is régen mielőtt kórházba került ,ugyanúgy szőke kisfiút emlegetett,hogy ki ő...bent fekszik a szobában.Másik nagymamám halála előtt szintén...de ő gyerekekről beszélt a kórházban. Nagyapámnak agyvérzése volt....A másik demens nagyanyámnak is lehet,de nem mondták az orvosok de szülrim mondták hogy a szemei is furán álltak....
2021. dec. 10. 21:20
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Mert mindig is egy szőke hajú kisfiút szerettek volna unokájuknak.
2021. dec. 10. 21:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Hát öcsém az volt.De ehhez semmi köze szerintem.
2021. dec. 10. 21:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg volt a csaladotogba szőke kisfiú aki meghalt? És így azt emlegetik? "Látják" vagy valaki jövendő beli gyerekét látják. Esetleg a tiédet
2021. dec. 10. 23:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A 9-es szellemi gyermek szimbolika..üzenet...átmenet a haláltudattal való azonosulásból a következő szintre,megújulás..

A demens,halálközeli állapotok megnyitják a küszöböt a tudatalatti üzenetekre...volt aki folyamatosan 1 gyönyörű fekete hajú kék szemű férfit látott meditáció közben....férfi létére...ez pl. tiszta teremtőenergiák,a kundalíni meridián csatornák teljes tisztasága stb..

2021. dec. 10. 23:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Most kirázott a hideg kérdező. Anyukám két éve halt meg, demens lett sajnos. Ő mindig rugdosott valamit a lábával az ágyon, és azt mondta, egy szőke kisfiú ott fekszik a lábánál, és csikizi a lábát. Többször is látta, vokt amikor a fotelben ült a kisfiú, és őt nézte.. Ez érdekes. Ki vagy mi lehet? Angyal talán.
2021. dec. 11. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagymamam is szoke kisgyereket latott.
2021. dec. 11. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valami angyal, tehat mielőtt meghalnak (szerintem) biztos a mennybe mennek, ezert pont szőke kekszemu
2021. dec. 11. 12:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, hát ez nagyon rémisztő.

#5-ös válaszoló vagyok. Anyum, utána hamar meg halt.

2021. dec. 11. 15:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor az már nagyon a végén lehetett, általában ilyen tudatzavarok stb-k esetél bogarak, egerek villannak be.
2021. dec. 11. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Angyal lehet szerintem, nem ártó szándékú. Az is lehet hogy soha nem élt lény és ez a feladata de az is lehet hogy valaha élt egy szőke kisfiú és meghalt és angyal lett.
2021. dec. 13. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!