Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Aki látja az aurát válaszolna...

Aki látja az aurát válaszolna néhány kérdésre?

Figyelt kérdés

Mennyire erős ez a képességed?

Milyennek látod a sajátod?

Lány vagy Fiú vagy?

Korod?

Melyik megyében laksz?

Köszi :)!

2010. szept. 1. 16:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mennyire erős ez a képességed? Inkább az energiamezőt látom, a körvonalakat, a színeket általában nem(vagy általában zöldnek mindet de az nem korrekt), vagy csak nagyon ritkán, illetve ha az illetőnek NAGYON erős aurája van.

Milyennek látod a sajátod? kékes zöldnek de a sajátunkat nem is láthatjuk magunknak jól szerintem

Lány vagy Fiú vagy? lány

Korod? 16

Melyik megyében laksz? Hajdú-Bihar

Köszi :)! Nincsmit :)

2010. szept. 26. 00:53
 12/16 anonim ***** válasza:

szevusz!

Mennyire erős ez a képességed?: Kisebb koncentrálás után látom az energiamezőt ami körbeveszi az egyént állatot tárgyat, s annak áramlását kapcsolódásait,lüktetését. A színek nehezebben jelennek meg, és már régen is gyakoroltam.

Milennyek látom a sajátom? : többnyire világos szíű fehér citromsárgás, olykor az ujjaim hegyénél zöld vagy lilás attól függően hogy milyen tudat állapotban vagyok ( nem tudatmódosítószerek által) pl meditáció vagy relaxálás vagy spirituális gyakorlat közben/után.

fiú voltam 20 éves pestmegyéből

2010. okt. 12. 22:36
 13/16 anonim ***** válasza:

Mennyire erős ez a képességed? Az energiamezőt ( azt a fehéret ) szinte mindig látom mindenkinek, és az aura is egy - két perc után már meg is jelenik. Úgyhogy olyan erős kategóriába sorolnám. :)

Milyennek látod a sajátod? Változó. Mikor - milyen. Volt már rózsaszín, kék, zöld stb.

Lány vagy Fiú vagy? Lány.

Korod? 13 :).

Melyik megyében laksz? Vas.

2011. jan. 21. 17:20
 14/16 anonim ***** válasza:
Amúgy csak úgy megjegyzem, hogy az enyém most kékes - zöldes :).
2011. jan. 21. 17:21
 15/16 anonim válasza:

Mennyire erős ez a képességed? Erős.

Milyennek látod a sajátod? Változónak.

Lány vagy Fiú vagy?Lány.

Korod?11

Melyik megyében laksz? Pest.

2011. júl. 5. 16:59
 16/16 anonim ***** válasza:
és ez a jövő generációja. 11-13 éves puják már "aurákat látnak". beszarok. jó korán kezditek :')
2011. aug. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!