Aki látja az aurát válaszolna néhány kérdésre?
Mennyire erős ez a képességed?
Milyennek látod a sajátod?
Lány vagy Fiú vagy?
Korod?
Melyik megyében laksz?
Köszi :)!
Mennyire erős ez a képességed? Inkább az energiamezőt látom, a körvonalakat, a színeket általában nem(vagy általában zöldnek mindet de az nem korrekt), vagy csak nagyon ritkán, illetve ha az illetőnek NAGYON erős aurája van.
Milyennek látod a sajátod? kékes zöldnek de a sajátunkat nem is láthatjuk magunknak jól szerintem
Lány vagy Fiú vagy? lány
Korod? 16
Melyik megyében laksz? Hajdú-Bihar
Köszi :)! Nincsmit :)
szevusz!
Mennyire erős ez a képességed?: Kisebb koncentrálás után látom az energiamezőt ami körbeveszi az egyént állatot tárgyat, s annak áramlását kapcsolódásait,lüktetését. A színek nehezebben jelennek meg, és már régen is gyakoroltam.
Milennyek látom a sajátom? : többnyire világos szíű fehér citromsárgás, olykor az ujjaim hegyénél zöld vagy lilás attól függően hogy milyen tudat állapotban vagyok ( nem tudatmódosítószerek által) pl meditáció vagy relaxálás vagy spirituális gyakorlat közben/után.
fiú voltam 20 éves pestmegyéből
Mennyire erős ez a képességed? Az energiamezőt ( azt a fehéret ) szinte mindig látom mindenkinek, és az aura is egy - két perc után már meg is jelenik. Úgyhogy olyan erős kategóriába sorolnám. :)
Milyennek látod a sajátod? Változó. Mikor - milyen. Volt már rózsaszín, kék, zöld stb.
Lány vagy Fiú vagy? Lány.
Korod? 13 :).
Melyik megyében laksz? Vas.
Mennyire erős ez a képességed? Erős.
Milyennek látod a sajátod? Változónak.
Lány vagy Fiú vagy?Lány.
Korod?11
Melyik megyében laksz? Pest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!