Mi az oka a következő jelenségnek?: Miért találom ki néha mások gondolatait,- konkrétabban azt, hogy mi lesz a következő szavuk?
Arra is gondoltam, hogy mindezt egyszerű, logikus következtetés útján, de sokszor a beszédtémába/szövegkörnyezetbe nem odaillő szavakat is kitalálok. Hónapokkal ezelőtt kezdődött az egész, és spontán jön, vagyis itt és most nem tudom bemutatni ezt a "képességemet" (feltéve, ha egyáltalán az).
28/f vagyok.
"Egy normális hozzászólás nem született eddig."
Hát igen, főleg tőled nem. És ez nem "enyhe mértékben furcsa", hanem ostoba kérdés :)
Valószínűleg jól ismered őket és rájuk vagy hangolodva és ezért.
Mert azt nem írtad hogy tesztelted-e ismeretlennél is.
Nem illik oda?
Mentem az utcán aztán windows 10?
velem néha akkor van ez, amikor déjà vu-m van (tehát megálmodok valamit egyszer, elfelejtem, és x idővel később egy helyzetben úgy érzem, hogy ezt bizony már átéltem), olyankor mondatok tudok előre majdnem teljesen pontosan megjósolni. volt már olyan, hogy a beszélgetőpartnerem menet közben elfelejtette, mit akart, én meg emlékeztem az álmomból, és én segítettem ki őt, meg is lepődött.
szóval szerintem simán lehetséges c:
"rosszindulatú, szar ember jár fel ide.."
Mielőtt konkrét választ adnék kérdésedre, FORDÍTS HÁTAT A TÜKÖRNEK!
Múlthéten elmentem a borozóba egy kértem egy pohár kenyérpirítót.
Szakadok a válaszokon 🤣🤣🤣
Aki nem tud normálisan hozzászólni, annak nem kéne itt szórakoznia, van humor kategória is.
Kérdező: ha érdekel a téma, és szerinted VALÓBAN van képességed, akkor keresd meg Vassyt. Ő tudós, és ilyesmivel is foglalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!