Gyerekem kanalakat hajlít.Hogy képes erre?Valami pszichikai erő ez?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 22:13
1/19 anonim válasza:
Inkább fizikális, de persze nem mindegy hogy hogy hajlítja meg a kanalat.
2/19 anonim válasza:
Szerintem megszállta valami Démon. Az én gyerekem késeket szokott hajlitani. Ilyenkor mindig megijedünk hogy mégis mit akar, mire a fejéből két oldalt a halánzékából elkezd kidudorodni valami erre kinőnek a szarvai és furcsán rángatózik. Ilyenkor gyorsan elszaladunk otthonról nehogy minket is megszálljon valami. Mostanában egyre gyakrabban fordul elő :(
3/19 anonim válasza:
2 Ezt most teljesen komolyan írtad? 😳😲🤔🤨
4/19 anonim válasza:
Igen.
Az emberi testbe a lábakon keresztül belép az "univerzum általános energiája" a földből, felszivárog a gyökércsakráig, és belép az energiarendszerbe, aztán csakràról csakrára felfelé vonódik és finomodik, majd a fejben lévő csakrán keresztül esetetekben munkavégzésre fogható.
5/19 anonim válasza:
Csak a menza spenótra gondol.
6/19 anonim válasza:
Ezt szerintem mindenki csinálta már az oviban, legalábbis én igen, meg ha belegondolunk, nem olyan nehéz egy kanalat a "nyakánál" elhajlítani.
7/19 anonim válasza:
Csatlakozott az alsóbb vénákhoz ezért kapta az erejét a kanalak felett.
8/19 anonim válasza:
Én óvodás koromban a fogkefét haraptam ketté, mert nem akartam fogat mosni.
9/19 anonim válasza:
Én amúgy kanalakat a kisfiam menzájáról lopom a műanyag tálcákról. Ha esetleg a kisgyermek gyakorolni akarja az effajta mágiáját én tudok sokat küldeni, persze csak egy enyhe tiszteletdij megfizetése után.
10/19 anonim válasza:
Tisztátalan a gyermek koronacsakrája! Pokolba vele, készítem a tűzifát a máglyarakáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!