Hogyan tud egy halott ember lelke továbbra is a földön maradni?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 22:22
2/16 anonim válasza:
Gravitáció itt tartja a Földön.
4/16 anonim válasza:
Hinni kell benne nagyon, es akkor ugy lesz.
5/16 anonim válasza:
Ehhez először is az kéne, hogy létezzen lélek, és ezenfelül hogy testtől függetlenül is létezzen és hogy hassanak rá olyan fizikai erők, mint a gravitáció amik itt tartanák a bolygón.
6/16 Grimfox válasza:
Általában nem képesség kérdése a dolog, hanem valamilyen kényszer. Nem önként maradnak itt, és nem is maradnak sokáig. Ami huzamosabb ideig megmarad, az nem az ember lelke, hanem tudatfoszlányok, amolyan árnyképek.
7/16 anonim válasza:
A kedves kérdezőnek a halhatatlansággal, és az örök élettel kapcsolatban, ajánlom megtekinteni ezt a két videót: 1) https://www.youtube.com/watch?v=SIbIC_URwx0 , 2) https://www.youtube.com/watch?v=CDLiMw_8-Ro Érdemes elolvasni ezt a két szövegrészt is:
1) [link]
2) [link]
8/16 anonim válasza:
nem tud átkelni, gondolom valami miatt nyugtalan vagy nem tudja elfogadni a helyzetét, szóval az okát annyira nem tudom, de ilyesmire gondolok.
9/16 anonim válasza:
Basszusss. Itt mindenkit lepontoznak. Na lássuk én is pirosat kapok-e
10/16 Grimfox válasza:
Inside_You, van, hogy a kérdező csak azért tesz fel kérdést, hogy végigpontozhassa a népet, de van, hogy beszabadul valaki, aki úgy általában csak ezért jár az ezotéria kategóriába. Láttam már olyan kérdést is, ahol mindkettő egyszerre, és ott a trollokon kívül mindenki 0%-os volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!