Lottónyereményért eladnád a lelked?
Figyelt kérdés
Ha eladnád,a démonnak a lelked adnád vagy valami részt magadból?
Mennyi időt kérnél míg ezt kiélvezed amit kapsz?
10 év a max amit adnak, de inkább 3-5 év miután benyújtják a követelésüket.
2020. dec. 15. 16:56
11/13 anonim válasza:
Én mindenképp élnék még 20 évet igy első ránézésre. Nem éri beáldozni az életem annyi pénzért sem...
12/13 anonim válasza:
Csak telitalálatos szelvény esetén. Jelenlegi életemet nem látom, merre tart és mi lesz velem 10 év múlva, de sok jót nem látok magam előtt. Eléggé magányos és szomorú életem van, volt lelkileg. Szóval most úgy érzem egy telitalálatos szelvényért oda adnám a következő 10 évemet. Lehet addigra lesz családom, feleségem, gyerekem vagy bármilyen hasznos célom lenne a világban, de akkor így jártam. Valamit valamiért. Minden mágiának meg van az ára. Abból a nyereményből kiélném minden vágyamat, megvennék dolgokat stb, hogy legalább boldognak érezzem magam lelkileg. Az, hogy 10 év múlva lehet ennek súlyos következménye lesz azt is bevállalom, ha meg ugyanúgy nem lesz senkim, akkor lényegtelen a lelkem.
13/13 anonim válasza:
Épp ma gondolkodtam ilyesmin csak azért hogy minden jót megadhassak a gyerekeimnek. Csak értük tenném bármimet odaadnám értük, még a lelkemet is. De tudom ez a világ nem nekem való így soha sem próbálkoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!