Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Létezik telepátia? Hogyan...

Létezik telepátia? Hogyan működik?

Figyelt kérdés
Saját tapasztalataitok vannak?

2020. nov. 17. 18:09
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
11%
Nem letezik.
2020. nov. 17. 18:13
 2/35 anonim ***** válasza:
79%
Igen. Határozottan létezik.
2020. nov. 17. 18:14
 3/35 A kérdező kommentje:
Most létezik vagy nem?
2020. nov. 17. 18:17
 4/35 anonim ***** válasza:
18%

Ajanlom figyelmedbe James Randi munkassagat, sajnos epp mostanaban halt meg.

Kb. 50 eve felajanlott egymillio dollart annak, aki barmilyen ezoterikus, parapszichologiai, termeszetfeletti kepesseget tudomanyos kiserlet soran, ellenorzott, es a kiserletben reszvevok altal, irasban jovahagyott (!!!) korulmenyek kozott bizonyitni tudja.

1964 es 2015 kozott, amig az ajanlata elt, tobb ezer jelentkezobol egyetlen egy sem tudta elvinni a penzt.

[link]

2020. nov. 17. 18:23
 5/35 A kérdező kommentje:
Jó de engem személyes tapasztalatok érdekelnek.
2020. nov. 17. 18:25
 6/35 Grimfox ***** válasza:
97%
Csak spontán telepátiával van tapasztalatom, de azzal mindenkinek van. A működési elvét nem ismerjük, ha valaki ismeri is, nem hirdeti. Annyi erősen feltételezhető róla, hogy az empátiához van köze. A spontán esetek nagy része érzelmileg közel álló személyek között történik.
2020. nov. 17. 18:29
 7/35 A kérdező kommentje:
Például tegyük fel hogy a nagy semmiből eszembe jut valaki ,,Érzelmileg erősen" , Majd hirtelen találkozunk sok sok idő után. Ez telepátia?
2020. nov. 17. 18:36
 8/35 anonim ***** válasza:
94%
Miért pontoztak le? Én olyat tapasztaltam több soron, hogy konkrétan hallom a másik ember gondolatát. Egy kicsit mélyebb hangon mint az eredeti hangja lenne. Valamilyen érzelmi kötődés vagy impulzus mindig volt az én eseteimben. Visszakérdeztem, és szóról-szóra pontosan azt gondolták amit hallottam .
2020. nov. 17. 18:49
 9/35 Grimfox ***** válasza:
94%
Lehet telepátia, de inkább intuíció. Megérzés. Az intuíció előérzet jellegű, a telepátia inkább kommunikáció. Ha egy hozzád közel álló megérzi, hogy valami baj van veled, és mondjuk felhív, az már határeset. Akkor a stressz, amit éreztél információként elérhette az adott személyt, amire ő reagált. Inkább azok az esetek lehetnek gyanúsak, amikor teljesen azonos dolgot mondasz valakivel, annak ellenére, hogy ennek az esélye kicsi, azaz a mondat nem közös mondásotok, vagy nem következik közvetlenül a beszélgetés menetéből. Mintha pont ugyanaz a dolog jutna eszetekbe azonos időben, és ki is mondanátok. Valószínű, hogy a kettő közül az egyik személy előbb gondolt erre, és a másikhoz csak a telepátia útján jutott el. Ez mutatja, hogy a telepátia majdnem azonnali információátvitelt jelent, és nem csak az információ jut át, hanem a szándék is. Pl a szándék, hogy kimondja azt, amit te ki akarsz mondani.
2020. nov. 17. 19:01
 10/35 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem van.

"eszembe jut valaki "Érzelmileg erősen"." - ugyanezt tapasztaltam, plusz volt par alkalom, amikor ezzel egyidőben megmozdultak, leestek tárgyak amik amúgy stabilan álltak.

2020. nov. 17. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!