Létezhet olyan ember a világon aki foglakozik a fehér zaj jelenséggel?
Figyelt kérdés
Létezhetnek olyan emberek a világon akiket foglakoztat a fehér zaj jelneség egyéb dolgokkal foglakoznak halotakal való komunikáció stb??2020. máj. 16. 17:01
31/35 anonim válasza:
A fehér zaj elvileg a túlvilággal teremt kapcsolatot. A lényege az, ahogy tudom, hogy a transzdimenzionális lények (szellem,démon,földönkívüli civilizáció) azért ebben a jelenségben jelenik meg, mert ebbe a tudósok nem keresnek logikát. Olvastam, hogy megtiltották magas szinteken, hogy ők kezdeményezzenek kapcsolatot valamint hogy válaszoljanak. Viszont ilyen random rendszerben, mint a fehér zaj eleve nem keresnek tudatosan természettudományos kutatók semmi logiai dolgot. Így ezen átjönni evilágba megengedett.
Én hallottam olyanokról, akik ezt kutatták és érdekel is ez a téma. Kérlek meséld el nekem is priviben ctrl c+v-vel. Nem fogom ide leírni.
32/35 A kérdező kommentje:
írjam neked le??
2020. máj. 19. 00:11
33/35 anonim válasza:
Hehe.
Én szóltam.
Én mondtam hogy jobban jársz nélküle.
Köszönöm, ma is érdemes volt benézni ide!
34/35 A kérdező kommentje:
hogy hogy nélküle
2020. máj. 19. 23:44
35/35 A kérdező kommentje:
???
2020. máj. 19. 23:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!