Furcsa kérdés lesz. Hogyan tudja egy ember elérni azt hogy gondolatai által, fizikailag meghaljon? Mondjuk este lefekszem és azt szeretném hogy reggel ne ébredjek fel, többé. Semmi külső behatás nélkül.
SZERINTED!!!!
MÁR 5 ÉVE AGYBA -FŐBE KERESEK MELÓT!!!
nálunk nincs sok munkalehetőség és elég hamar betöltenek mindent.
a gondolat ereje...az csak pozitív dolgokkal érvényesűl.
volt h 3 hónapig nem ettem semmit mert tűl drága volt a szemüvegem...még csak meg sem szédültem és tudtam dolgozni. a gondolat ereje...valóban sokmindenre képes az ember. de csak pozitív dolgokkal érvényesűl. a halál nem pozitív tehát nem megvalósítható.
totál nem érdekel h nem hiszi el senki sem h 3 hónapig nem ettem és mégsem lett semmi bajom.
sem azt h két hete nem eszek s csak kávézok.
volt h bizonyítani akartam h kibírom az éhhséget. de tudod nem akartak engem bevonni, mivel nem hasonlítok Jézusra....a Jézushoz hasonló fazonokat vizsgálják és mutogatják...
ha a gondolat ereje érdekel akkor csak pozitív legyen. amúgy ajánlom a TULPA -kifejezésnek nézz utánna.
Miszerint a gondolatunk erejével teremthetünk. pl.: követ, állatot stb.
elvileg mondom ELVILEG egy átlag ember 22 napig bírja....
de én több ideig bírtam...
de nem kell hinni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!