Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Bárki egóját képes áttörni a...

Bárki egóját képes áttörni a szerelmi kötés? A kérdésem elméleti. Azt olvastam több helyen, hogy a kötésnek ez a lényege. Vagy mégsem?

Figyelt kérdés
A kérdésem nem arra irányul, hogy milyen ember az aki csináltat, milyen nem, illik nem illik stb. Pusztán az egóhoz kapcsolódó, egóra gyakorolt "folyamatra" lennék kíváncsi.
2019. júl. 16. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Igen! Kinél lassabban kinél gyorsabban!
2019. júl. 16. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Az én páromnál öntudatosabb, makacsabb ember nem nagyon van. Egy erős kötés után (akinek tudnia kell, tudja, mit értek erős alatt) úgy jött vissza, mint egy kiskutya és azóta sem a régi egokirály. Legalábbis velem szemben.
2019. júl. 16. 14:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, írnál erről bővebben?:)
2019. júl. 16. 14:12
 4/9 moria válasza:
20%
Who is slower than you faster 👍
2019. júl. 16. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
2es, ha neked jó egy csicska hajrá :-D Majd következő életedben te leszel az
2019. júl. 16. 16:25
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

"2es, ha neked jó egy csicska hajrá :-D Majd következő életedben te leszel az"

Akkor te is az leszel. Attól még, hogy meggondoltad magad, ha engem, téged sem ment meg tőle senki. :)

2019. júl. 16. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:
59%
6os, miért lennék én csicska? Hiszen én nem kényszerítek senkit arra amit nem akar, a saját önzőségem miatt :-D
2019. júl. 16. 16:57
 8/9 ******?! ***** válasza:
0%
Eltörték az EKG-émet.
2019. júl. 16. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
47%
Ismered azt amikor tipikus ió vagy rossz napod van? Na egy ilyen hangulati aspektus az efféle mágia is. Nem csinál semmit sem semmivel, csak egy energia gumó jelen van, ami folyamatosan zrikálja a tudatalattit, hogy vonzódjon valakihez.
2019. júl. 17. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!