Amikor a mágusok mágiát csinálnak -pl. rontás, oldás, kötés - akkor a saját erejüket használják vagy más erőket is segítségül hívnak?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 22:19
1/11 anonim válasza:
Önmagadon kívül más nem képes benned semmit feloldani, mivel minden fájdalmadnak magad vagy az okozója.
2/11 anonim válasza:
Ez döntés avagy ágazat kérdése, és nem vagy vagy alapú.
3/11 anonim válasza:
1#, kaptál egy fekete pontot pszichológiából. Ilyet ne csinálj.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem magam miatt kérdezem, nem értek hozzá. Csak ez érdekelt mindig, hogy bennük van annyi erő és mögöttük tanulás hogy képesek befolyással lenni dolgokra vagy felettes erők segítségével 🤔
2019. júl. 15. 22:56
5/11 anonim válasza:
Nem tudom, miről beszélsz, de nem is igazán érdekel.
Olyan érzelmi fájdalommal éltem együtt, mint 20 átlag ember együttvéve, mégis feloldottam magamban ezeket. Minden fájdalom az azonosulásból ered, tehát belső eredetű. Nem létezik rontás, kötés meg ilyen hülyeségek. Önmagán képes csak rontani az ember, és aztán önmagát képes csak feloldani.
6/11 A kérdező kommentje:
Ez nem ide való téma. Ne offolj 🤨
2019. júl. 15. 23:35
7/11 anonim válasza:
Az, hogy lerombolom az illúziót, amiben hiszel?
8/11 A kérdező kommentje:
Azt sem tudod, mit beszélsz. Olyat akarsz belelatni a kérdésembe, ami nincs 😄 na jó éjt, ne fárassz
2019. júl. 15. 23:41
9/11 anonim válasza:
Igen,más erők segítségét is igénybe vehetik,de ez a rontás oldás kötés dolog inkább a boszorkányoknál jellemző
10/11 anonim válasza:
Ha magad csinálod igen, nyilván a saját erődet használod. Ha egy démont kérsz meg, hogy tegyen keresztbe valakinek, vagy segítsen valamiben, akkor nyilván nem a saját erőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!