Mit érez az, akire szerelmi kötést raknak? Lassan kezd el gondolni a másikra vagy az egyik reggel úgy ébred, hogy bent van a fejében?
Figyelt kérdés
2019. júl. 15. 12:38
1/14 anonim válasza:
Az biztos, hogy valami van bent valakinek a fejében, de az szerintem a tied. Azt pedig, hogy mi van benne azt egy szakképzett pszichiáter tudná megmondani.
2/14 anonim válasza:
Semmit, mert
- vagy nem műxik a kötés,
- akkora akaratereje van, hogy ellenállni tud.
- van annyi esze, hogy felmelegítve nem minden étel jó!
3/14 A kérdező kommentje:
Hülyeséget nem kell mondani, ismerőseimből 8-ból 8-nak működik, de mivel csak a kötő feleket ismerem, nem tudom mi zajlik ilyenkor a megkötöttben
2019. júl. 15. 13:27
4/14 anonim válasza:
Fejfájást és hányingert a gondolattól,hogy megszabadult valakitől,aki őt vissza akarja
5/14 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egyik reggel úgy ébred fel. Ez egy lassabb folyamat több hónap. Aki azt mondja pár nap/hét az hazudik!!
6/14 anonim válasza:
Fokozatossan töri át az akaratát. Így ahogy az előző válaszoló is írta, azért vesz viszonylag sok időt (hónapokat) igénybe. Aztán egyszer eljut arra a szintre, hogy már nem tud kiverni téged a fejéből. Ilyenkor fog felkeresni. De ez nem úgy működik, hogy kedden még eszébe sem jutsz, szerdán pedig ellenállhatatlan vággyal ébred és hív/ír. Folyamatosan töri át nála a falat, van egy folyamata. Pl. ha ismerkedett valakivel, már abszolút nem lesz rá kíváncsi (de megfogalmazni nem tudja az okát), aztán szépen lassan visszaépülsz a gondolataiba.
7/14 anonim válasza:
És szerintetek hány hónap mégis? Van ahol hármat mondanak. Lehet több is?
Kérdező, azt mondod, 8- ból 8 ismerősödnek működik. Akkor sokaknak pedig miért nem?
Vagy pl. ezek az ismerősök nem mondták el neked, hogy mi volt a folyamat és mennyi idő?
8/14 A kérdező kommentje:
6 hónap is lehet
Nem tudom, sokaknak miért nem működik. Csak sejtem:
1. Csalóhoz mennek
2. Rosszul kezelik a helyzetet: ehhez nem csak a mágus, te is kellesz és helyén kell kezelni, úgy élni meg a várakozási időt, hogy ne taszítsd méginkább messze
Ja és ne kotyogd ki senkinek, hogy mihez folyamodtál.
2019. júl. 15. 16:18
9/14 anonim válasza:
10/14 anonim válasza:
Borzalmas, hogy milyen gyenge elmélyű emberek élnek a mai felvilágosult világban! Ilyen butaságban hinni számomra képtelenség! Ebbe bele lehet dilizni, ha el is hiszik, hogy igaz lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!