Szerintetek vannak sellők a Balatonba?
Figyelt kérdés
2010. júl. 10. 05:00
11/41 anonim válasza:
ÉRdekes, hogy a Bakonyban élnek-e trollok kérdésemet törölték, ez pedig még mindig megvan... :)
12/41 anonim válasza:
keszthelyi vagyok...tuti nincsenek,mert akkor már találkoztam volna velük.
13/41 anonim válasza:
Kérdezd meg Rikkyt, Cleo-t és Bellát. :D
14/41 anonim válasza:
tegnap fogtam egyet miközben sakkoztam a kentaurokkal...:D
15/41 anonim válasza:
Persze! meg a loch nessi szornyet is onnan honositottak!;)
FAIL..:P
16/41 anonim válasza:
De még mennyi! És micsoda gyönyőrűek! Én tegnap voltam és nem győztem csorgatni a nyálamat. Bárcsak örökké nyár lenne!
17/41 anonim válasza:
A sellő egy mitológiai lény te gyökér. Se a Balaton se az Égei-tengerben nincsennek.
És tudom rosszul fog esni és fájni is fog amit írni fogok, de azthiszem az a legjobb ha most tudod meg az igazságot, smint mástól tudod mrg...
a Mikulás és a Húsvéti Nyúl sem létezik. Sajnálom de ez van... IJB
18/41 anonim válasza:
Csak 1-et mondok...
MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!
19/41 anonim válasza:
Sellők, ki tudja? Lehet, de hogy te és a többi fizikai síkon élő lény nem fogja még egy darabig látni, az is biztos.
Ne ilyenekkel foglalkozz, "Go, get a life, kid!"
20/41 anonim válasza:
én a Soundon beflasheltem párat, egy "kis" pia és szívás után... határozottan állítom, hogy vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!