Kentaurok léteztek?
Figyelt kérdés
Esetleg tudtok valamit erről (?)2019. júl. 1. 16:33
1/8 ******?! válasza:
Már hogyne! A tegnap láttam egyet biciklizni a parkban.
2/8 anonim válasza:
Nem léteznek. Kihaltak, mert ma már sem bor, sem szűz nincs annyi, amennyi nekik kellene.
3/8 ******?! válasza:
Ez nem igaz 2-es! Ne akard becsapni a kérdezőt! Természetesen vannak, sőt még a lovakkal és a szamarakkal is beérik (úgy hallottam). Nemcsak tegnap a múltkor is láttam, amit egy kentaur szekeret húzott nem törődve a nagy forgalommal. Aztán fogta magát és szíjjat hasított a hátán, és így szólt: "Gyíííá!" "Gyíííá!", majd ellovagolt a naplementébe.
4/8 Vadmalac73 válasza:
Persze hogy léteznek. Ott van Pl.Kim Kardashian.
De volt egy csajom régen, akkora tomporral, hogy ha állt, 2 korsó sört rá tudtam pakolni a popójára, és ki sem löttyent.Szóval igen, léteznek!
5/8 anonim válasza:
Nem létezik semmi a jelen pillanaton kívül. Minden más csak az elme illúziója.
6/8 A kérdező kommentje:
Bocsiii , részeg voltam mikor feltettem ezt kérdést 😬
De most már jól vagyok
Én sem hiszek bennük😁
2019. júl. 1. 20:28
7/8 anonim válasza:
Kételkedni mersz az ókori görögök elbeszéléseiben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!