Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Valaki jártas a közvetlen víz...

Valaki jártas a közvetlen víz elemi mágiában? Esetleg tudna tanácsot adni, mondjuk pár alap varázslatot írni, és hogy hogyan kell használni?

Figyelt kérdés
(trollok kíméljék)
2019. jún. 17. 23:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ujkorklub ott találsz könyveket ingyen
2019. jún. 18. 23:10
 12/14 Laylah ***** válasza:

"Amúgy már sikerült megmozgatnom a vizet, és nem tudom, hogy de el is tűnt belőle!"

Ezt kötve hiszem. Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen megy. Egy valamit elfelejtesz: szkeptikusnak és őszintének lenni önmagad előtt. Tudom, milyen, mikor mindenképp eredményt akarsz látni minél hamarabb, hogy sikerélményed legyen és motivált legyél, de ez nagyon nem így működik. Hónapok, ha nem évek múltán, amit rendszeres gyakorlással töltöttél, akkor majd elgondolkodom rajta, hogy eltűnt-e egy mikrogrammnyi is a vizedből a természetes párolgáson kívül. Sokkal mélyebben jártam a dolgokban mint te, bár nem kifejezetten ez a terület vonzott, de mindig, minden egyes alkalommal felülvizsgáltam magam racionálisan is, hogy tényleg úgy volt-e, ahogy én szubjektíven megéltem, vagy van rá esetleg valamilyen logikus magyarázat? Arra, hogy egy pohárban megmozdul a víz, vagy fél óra után picivel kevesebb van benne, simán van magyarázat: hozzáértél/belerúgtál az asztalba kicsit, a párolgás meg minden, szobahőmérsékletnél magasabb hőfokon természetes és egész jól látható. Azt viszont nem lehet mással magyarázni, hogy a haverom egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik, más néven mutatkozik be és olyanokat tud rólam, amiket soha, senkinek nem mondtam el és nem találhatta ki logikával (nem volt egy túl intelligens ember), vagy mikor elveszítettem az eszméletem és arra tértem magamhoz, hogy a velem lévő barátaim ijedten merednek rám és azt magyarázzák, hogy valami idegen, arab-szerű nyelven beszéltem hozzájuk...

2019. jún. 21. 20:27
 13/14 A kérdező kommentje:
12-es, az üzeneted vége nagyon izgalmas, de az eleje nem, nem kell ezeket elmondani, tudom, hogy mit láttam!
2019. jún. 21. 21:22
 14/14 Laylah ***** válasza:
Az nem elég, hogy tudni véled. Tapasztalatból mondom. Mint ahogy azt is, hogy egy kezdő első próbálkozásaiban sosem érheti utol az évek óta gyakorlók teljesítményét, amibe nem kevés időt és energiát tettek bele. Én is láttam anno a szobámban a léggömböket mozogni mindennemű légmozgás hiánya ellenére, hiszen új építésű ház volt, szigetelések rendben, fűtés nem ment, légkondi, ventilátor nem volt, stb. Én is meg voltam győződve róla sokáig, hogy szellemek miatt mozogtak, aztán megtapasztalhattam, milyen hatással is van rám a szellemek tényleges jelenléte, szóval évekkel később jöttem rá, hogy tévedtem. Addig én is szentül igaznak hittem, amit láttam. Ezen a területen amellett, hogy sok minden nem az, aminek látszik, még az is nagyban befolyásolja az embereket, hogy mit akarnak igaznak hinni. Önbizalomnövelésnek jó, de rá fogsz jönni, hogy tévedtél. A mágia nem úgy működik, hogy egyből minden sikerül és holnap már kettéválasztod a Balatont. Legyél szkeptikus mint mondtam, nem jó, ha önámításba esel, csak magadnak ártasz vele. Nem bántani akarlak, szeretném, ha sikerülne, hiszen olyan kevesen vannak, akik érdemben fel tudnak mutatni eredményeket, de te attól még elég messze állsz, hogy ilyen szinten legyél, főleg kezdőként. És vannak sokkal izgalmasabb, érdekesebb dolgok annál, hogy megmozdul-e a víz vagy sem. Nekem sokáig a szellemvilág volt a vesszőparipám, mindent tudni akartam róla, foglalkozni akartam vele, aztán rájöttem, hogy az kiskutya füle az egyéb felfedezni valók mellett. De ez már a te döntéseden múlik, ez a te utad. Hosszú utat jártam be az évek alatt a Kiskegyed-féle cikkektől kezdve a Wiccán, boszorkányságon át a hermetikus mágiáig, de minden percét ugyanolyan komolyan vettem és hittem, holott utólag visszanézve igazán gyerekesnek és nevetségesnek tűnik magam előtt is. Viszont ami előny, hogy fejlődtem folyamatosan, egyre nőtt a tudásom (mondjuk ebben jó pár ember útmutatása is benne van, szóval kaptam segítséget), míg képes voltam komplexen gondolkodni a végére és saját világképet, "vallást" kialakítani.
2019. jún. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!