Valaki jártas a közvetlen víz elemi mágiában? Esetleg tudna tanácsot adni, mondjuk pár alap varázslatot írni, és hogy hogyan kell használni?
"Amúgy már sikerült megmozgatnom a vizet, és nem tudom, hogy de el is tűnt belőle!"
Ezt kötve hiszem. Nehogy azt hidd, hogy ilyen könnyen megy. Egy valamit elfelejtesz: szkeptikusnak és őszintének lenni önmagad előtt. Tudom, milyen, mikor mindenképp eredményt akarsz látni minél hamarabb, hogy sikerélményed legyen és motivált legyél, de ez nagyon nem így működik. Hónapok, ha nem évek múltán, amit rendszeres gyakorlással töltöttél, akkor majd elgondolkodom rajta, hogy eltűnt-e egy mikrogrammnyi is a vizedből a természetes párolgáson kívül. Sokkal mélyebben jártam a dolgokban mint te, bár nem kifejezetten ez a terület vonzott, de mindig, minden egyes alkalommal felülvizsgáltam magam racionálisan is, hogy tényleg úgy volt-e, ahogy én szubjektíven megéltem, vagy van rá esetleg valamilyen logikus magyarázat? Arra, hogy egy pohárban megmozdul a víz, vagy fél óra után picivel kevesebb van benne, simán van magyarázat: hozzáértél/belerúgtál az asztalba kicsit, a párolgás meg minden, szobahőmérsékletnél magasabb hőfokon természetes és egész jól látható. Azt viszont nem lehet mással magyarázni, hogy a haverom egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozik, más néven mutatkozik be és olyanokat tud rólam, amiket soha, senkinek nem mondtam el és nem találhatta ki logikával (nem volt egy túl intelligens ember), vagy mikor elveszítettem az eszméletem és arra tértem magamhoz, hogy a velem lévő barátaim ijedten merednek rám és azt magyarázzák, hogy valami idegen, arab-szerű nyelven beszéltem hozzájuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!