Seron13 kérdése:
Páhi látónak elérhetőségét megirná valaki? és tapasztalatokat is meghallatnék akik jártak nála
Figyelt kérdés
2019. jún. 13. 13:36
1/6 anonim válasza:
Már ez volt téma. Most engem is érdekel.
Nézd https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__joslas__4841089-pah..
2/6 anonim válasza:
Itt, az 5 890 találat között keresgélj, hátha találsz számodra érdekes adatot:
.
Nem keresgélek, de ha lenne saját (még ha free doménos) weblapja, azt dobná fel először a kereső.
Nem tette, tehát nincs.
Ha viszont nincs, akkor számításon kívüli csaló.
.
Tessék egy másik kereső, 1.390 találattal:
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.ezeket olvastam de ezek nem frissek.remélem hátha járt mostanában nála valaki és tudna elérhetőséget adni
2019. jún. 13. 20:25
4/6 anonim válasza:
Azt remélem tudod, hogy a páhi látó egy régi troll poén, városi legenda. Nincs páhi látó, csak sokan viccesnek tartják, hogy "beszámolókat" írnak róla, mások meg beszopják. Szerinted miért nincs telefonszám, név, akár csak egy kép, semmi?
5/6 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy menj el egy megbízható asztrológushoz. Privátban tudok segíteni.
6/6 A kérdező kommentje:
Sokan irták hogy voltak nála.ezért reméltem hátha valaki tudna konkrét elérhetőséget irni.
2019. jún. 15. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!