Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Akinek csináltak már szerelmi...

Akinek csináltak már szerelmi mágiát vagy fekete esküvő mágiát az idővel (hónapok, évek ) tényleg beteg lett?

Figyelt kérdés

Sokan írják azt , hogy aki ilyent csináltat az beteg lesz vagy belehal stb.

Szerintetek ez igaz?

2019. jún. 1. 10:28
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
23%
kérdező szerinted Magyarország lakosságának hány százaléka ír ki gyakorin kérdést a szerelmi kötésekről? Pluszban, mindig ugyan az a 3-4 ember írja ki ezeket. Ebből a számból nem lehet átlagot vonni. Igen egyik életet tönkretevő visszavonhatatlan átok a fekete esküvő. Ez a leggonoszabb legártalmasabb mind közül.
2019. jún. 1. 15:54
 12/37 A kérdező kommentje:
Egyik életét? Miért tenné tönkre annak az életét,akire kérve lett a kötés? Attól még lehetnek boldogok,mert akkor is meg kell tenni mindent egy kapcsolatért. Ugyan úgy dolgozni kell érte ha ott a mágia ha nem.
2019. jún. 1. 16:18
 13/37 anonim ***** válasza:
80%

Miért? Talán mert valakit akarata ellenére kényszerítenek egy másik emberhez, amit ő nem is akar és ezt érzi a lelke mélyén? És ez a bizonytalanság felőrli?

Kérdező, te mit éreznél ha akaratodon kívül magához kötne mondjuk egy gonosz, 70 éves öregember, akit te utálsz a lelked mélyén mégse tudod elengedni és hagyod hogy bármit tegyen veled?

2019. jún. 1. 16:37
 14/37 A kérdező kommentje:
Azért szerintem nem teljesen így van ez. Ha mondjuk nem megy a dolog de akire tették mégis akarja,akkor azért megszüntetheti az aki kérte
2019. jún. 1. 16:56
 15/37 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező, nem.. a fekete esküvőnek pont az a lényege hogy nem visszavonható, mivel elégetik az eszközöket amivel készítették, így nem lehet megtörni. Visszavonni meg nem olyan egyszerű egyiket sem, ritkán működik. Ez nem olyan mintha bemennél a boltba, veszel egy felsőt, hazaviszed de ha nem tetszik akkor két héten belül visszaviheted és semmissé válik az üzlet.
2019. jún. 1. 17:02
 16/37 A kérdező kommentje:
Nem is adnám oda senkinek a párom
2019. jún. 1. 23:58
 17/37 A kérdező kommentje:
Úgy veszem észre,hogy te értesz ezekhez a dolgokhoz. Eltudnad nekem mondani,hogy ez a legerősebb mágia , akkor miért kell 5-6 hónap,hogy beteljesuljon? Erre kíváncsi leszek
2019. jún. 2. 02:04
 18/37 anonim ***** válasza:

Ez egyszerű. Nem biztos hogy ennyi idő kell lehet több és kevesebb is. Függ attól hogy mit érez irántad az az ember akit megkötsz. Ha pozitív érzései vannak, tetszel neki, szimpatizál veled akkor rövidebb idő elég. Ha párkapcsolatban él és másba szerelmes, esetleg ellenszenvet érez irántad, akkor értelemszerűen hosszabb idő kell míg megtörik a valós akarata.

Az emberi EGO érdekes jelenség. Minél öntudatosabb az ember, annál több idő kell a mágiának, ha érzelmileg instabil, akkor kevesebb. Gyakorlati példa: Ha téged kényszerítenek valamire, amit nagyon nem akarsz, akkor erősen ellenállsz neki, így több időbe kerül megtörni. Ha olyanra vesznek rá, amihez igazából talán még kedved is lenne, vagy semleges, akkor rövidebb az időintervallum. Többtényezős folyamat.

2019. jún. 2. 12:52
 19/37 A kérdező kommentje:
De úgy tudom,ahogy rám hát , ő rá is úgy fog hatni.
2019. jún. 2. 17:39
 20/37 A kérdező kommentje:
Ahogy el kezd nekem hiányozni, akkor én is neki
2019. jún. 2. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!