Van aki esetleg foglalkozik mágiával?
Figyelt kérdés
Szeretnék valakivel tapasztalatokat cserélni ...akinek lenne kedve :) kérlek írj privátban2019. máj. 25. 16:29
2/8 A kérdező kommentje:
írtam neked .... :DDDDD xD tudom,szkeptikussal van dolgom de írtam kedves "Dumbledore"
2019. máj. 25. 16:45
5/8 A kérdező kommentje:
hehe :D amugy számítottam ezekre :D de belemehetünk xD majd csak ír valaki akit komolyan érdekel :) amúgy kedves utolsó igen láttam már hozzászólásait :) de engem nem idegesít amugy egyáltalán
2019. máj. 25. 17:25
6/8 anonim válasza:
Aki itt akar "tapasztalatokat cserelni", az hatalmas szinten lehet a mágia művelésében... Eleve egy magára valamit adó boszorkámy az alapokból építkezve saját magát adja a mágia művelésébe, amit átadni nem lehet, meg nem is fog. Az én rituláéim a sajátjaim, nem osztanám meg mással.
7/8 anonim válasza:
Utolsó, mik a rituáléijaid? Mikre jók?
8/8 anonim válasza:
Sufni tuning mágusok..
Hajrá! 😀
" okosítsátok" egymást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!