Iszonyatosan akarom ezt a kocsit magamnak. Be tudom vonzni valahogy?
Szóval.. tudom hogy hülyeségnek tűnhet amit kérdezek , de nagyon akarom ezt az autót magamnak. Idén jogsiztam és 2,5 hónapja van egy toyota yarisom.. sajnos beválasztottam, rohad az alja de majd les lakatos munka meg minden. Szeretem azt is, de ez az álomautóm.
Megmutatom. Ez az:
Nem feltetlenul ez a “darab” hanem barmelyik ebbol a tipusbol.
Otthon minden este elalvás előtt szoktam nézegetni a kocsi képeit és akkor jól alszom el, meg lottozni is szoktam, érdekes hogy megérzés alapján mindig eltalalok 2-3 szamot de tobbet nem.. meg mindig valahogy ugy mellette van kb.. Milyen eszközökkel tudnám megjobban vonzani ezt a kocsit?:)
Szerinted ha lenne mód arra, hogy pl bevonzzuk a lottó nyereményt, akkor nem ezt csinálná mindenki? Egyszerűbb lett volna tegnap megnyerni a 4 milliárdot lottón, mint egész életünkben dolgozni.
Nincs mód ezeknek a megnyerésére.
Ha utána nézel vagy emlékszel még a kozepsulis matekra, ki lehet szamolgatni mennyi esély van nyerni pl a lottón.
De akár a sorjegyeknèl le is van írva. Kicsi rá az esély, csak annyit költs szerencsejatekra, amennyit nem sajnálsz. Mindig a ház nyer, nem a játékosok. Lehet szerencséd, de lehet, hogy egy életen keresztül koltod rá a pénzt és sosem nyersz komolyabb összeget.
"És azokat a számokat rakd meg amik először bevillannak!"
NEM!
Azokat a számokat játszd meg, amelyikeket ki fognak húzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!