Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerződést szeretnék kötni...

Szerződést szeretnék kötni démonnal, hol találok hozzá értőt?

Figyelt kérdés

Vicces komenntekre nem reagálok.

Nagyon sokat kerestem a neten, illetve az ismeretségi körömben sátánistákat, de nem találtam, gondoltam, miért ne írhatnám ki ide is a kérdést.

Szívesen beszélgetnék velük itt is, vagy akár más közösségi oldalakon is.

Ez a szerződés fontos nekem, és szeretném minél előbb megkötni, de tudom, hogy nekem egyedül nem sikerülhet.

17/L

2019. márc. 29. 15:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Tőlem informálódhatsz, de addig foglak informálni, míg már nem akarod megkötni, megérted, hogy is működhet a rendszer, és miért működik úgy. Vagy bezárkozól s kérlelsz majd, hogy segítsek, és előre szólok, ha ezt akarod, nem fogok.
2019. márc. 29. 22:20
 12/18 anonim ***** válasza:

Bár magam nagyon laikus vagyok,

de annyit azért elárulok,

hogy eme dolgok nem gyerek játékok.

A Démon a létezés ősi ereje,

elbír-e a lelked vele?

(Az enyém már talált egyet,

többet tud az, mint az istenek.

A legvégső kulcsokat ők őrzik,

megnyitván a Pokol kapuit.)

2019. márc. 31. 03:52
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem viccesek a démonok. Próbált már megközelíteni engem is démon, de ellenálltam és igen erős boszorkány vagyok, nem húznak velem ujjat. De bolond lennék kapcsolatba lépni velük, az életemmel is fizethetek... Nem széktologatósdit játszanak, mint a filmekben, nem külső hang, hogy csináld ezt, vagy csináld azt... Olyan alattomos mételyek, hogy saját magad pusztítanád el.
2019. ápr. 7. 22:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne akarsz egyetlen démonnal , sem az ördöggel szerződsét kötni , hidd el nekem ! Ne játssz a tűzzel , mert nagyon megégeted magad ! Térj meg az egy igaz ISTENHEZ , beszélj egy katolikus ördögűzővel , majd ő mesél neked hogy mi a helyzet ilyen téren ! Azt hiszed hogy ez mese , vagy tényleg eldöntötted volna a szabd akaratoddal hogy akarod ezt a szövetséget ??! akkor nagy vigyázz és szóltam ! Mert ha ezt komolyan gondolod, akkor már fenik rád a "késüket" a démonok ... vigyázz kire mondasz igent az ördögre vagy ISTENRE ! Én természetesen ISTENT ajánlom , Ő meg tud védeni , mert minden az Ő hatalma alatt van ! Térj meg amíg lehet ! Az ÚR JÉZUS irgalmazzon neked !
2019. júl. 11. 01:50
 15/18 anonim ***** válasza:
És te boszorka , jobban teszed ha te is és minden kolléga meg kollegina megtér JÉZUSHOZ mert el fogtok kárhozni ! Az ezoterika a pokol kapuja , itt a földön !
2019. júl. 11. 01:52
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen bigott keresztémy Jézus fanatikus már eleve elkárhozott, mert képtelen továbblátni az orránál, vagy addig sem. (a boszorka).
2019. júl. 11. 02:04
 17/18 anonim ***** válasza:

A boszorkától kérdezném, hogy lesz ilyen szép, zöld árnyalatú a böröd? Már mindenféle dolgot kipróbáltam, de eddig semmi eredmény. :(

[link]

2019. júl. 11. 04:59
 18/18 A kérdező kommentje:

Bárki aki ezt a kérdést valaha olvassa, soha, de SOHA még csak ne is gondoljon ilyenekre!

Életem legnagyobb hibáját követtem el...

2020. márc. 21. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!