Démont szeretnék idézni, hogyan kell?
Figyelt kérdés
Csak pár ember lelkét etetném meg vele mert unatkozom. Meg harcoltatnám őket pénzért! Meg csinálnék egy sereget meg ilyenek .2019. márc. 2. 13:53
1/7 anonim válasza:
Varangyos béka váladékát keverd össze éjfélkor született fekete kakas vérével, adj hozzá porított áspiskígyónyelvet és egy szűz kecskebak hónaljszőrét!
Ezt főzd egy napon keresztül majd idd meg és képes leszel mindenre.
2/7 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van.
Én is ezt csináltam, és ezt is fogom legközelebb is.:)
Csak ajánlani tudom!
3/7 anonim válasza:
Egyél meg egy marék macskapõcse paprikát, na attól garantálom, hogy démonokat fogsz látni.
5/7 anonim válasza:
nem kell megidézni, ha gondolod megadom a matektanárom címét, olyanokat művel hogy a legbrutálisabb démon is sírva menekülne előle.
6/7 anonim válasza:
Jaja,a 2 matektanàr az iskolàba,maga a démonok. Brutàlis. Ne akard meg,hogy a màsik hogy néz ki.
Komolyan.
Csinàld meg a leckét,azt húzz vissza Xbox-ozni. Te is jobban jàrsz vele
7/7 anonim válasza:
Ha kíváncsi vagy az igazi sátánizmusra akkor keresd fel spiritsoferidu honlapját. Ott megtalálod Sátán pecsétjét és hogy hogyan kell megidézni démonokat. De előre elmondom neked, hogy a démonok nem a te rabszolgáid és nem is lesznek azok a te kedvedért. (Szóval idézhetsz démonokat, csak ne bánj úgy velük mint rabszolgákkal, mert ha így teszel akkor elég csúnyán megbünetettnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!