Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi varászlat? Szeretnék...

Szerelmi varászlat? Szeretnék egy fiút bevonzani az életembe akivel szerelmesek leszünk egymásba. Létezik ilyen varázslat? Hogyan kell?

Figyelt kérdés

Szeretnék szerelmes lenni és viszontszeretve lenni. Nem egy konkrét illetőt akarok megbűvölni, hanem valakit bevonzani, akivel egymásba szerethetünk. Ez ugye nem feketemágia? Ezzel nem ártok senkinek és csak jó a fiúnak is, ugye?

Tudom, hogy előbb-utóbb magától is bekövetkezik majd, de én szeretném megsürgetni.:D

Bevált már vkinek valamilyen szertartás?:)

2010. júl. 1. 21:28
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem.:D Nem érted, hogy miről beszélek.:D Hagyjuk inkább.:D
2010. júl. 2. 17:03
 12/24 BlackSword ***** válasza:
27%

De értem... Nem egy konkrét személyt akarsz bevontzani az életedbe, hanem valakit -mindegy kit- de nevezhetjük ezután szubsztanciának is... Én értelek, Te nem értesz... Annak a valakinek, aki nem egy konkrét személy, annak is vannak tőle elidegeníthetetlen emberi jogai, nem csak konkrét személyeknek...

A többit nem írom le újra...

2010. júl. 2. 20:32
 13/24 A kérdező kommentje:

Azzal az illetővel valószílűleg úgyis összejönnék, hiszen ideálisak vagyunk egymásnak. Olyan varázslat érdekel legalábbis ami olyan fiút vonz aki ugyanúgy vágyna rám.

Akkor meg mi a baj?:D Nem azt akarom elérni a varázslattal, hogy belémszeressen, hanem azt h találkozhassunk. A többi magától fog megtörténni, mert egyzserűen egymásnak valók leszünk. Ő meglát és azt érzi, hogy ennek a lánynak mindenképp el akaraom kérni a telefonszámát/MSNjét, de az nem a varázslat miatt lesz.:D Hanem mert a varázslat által mondjuk én vagy ő késztetést éreztünk arra h valahol legyünk vmikor. És akkor meglátjuk egymást...:D

Vagy azzal is megsértem az emberi jogait hogy összefutok vele valahol?:D

2010. júl. 2. 21:26
 14/24 A kérdező kommentje:
Tudod mit? Nekem oylan varázslat is megteszi ami ENGEM késztet arra, hogy jó időben legyek jó helyen.:D Akkor aztán már tényleg senkinek nem sérül semmi joga:D
2010. júl. 2. 21:31
 15/24 BlackSword ***** válasza:
0%
Szerintem ébredjk fel ebből a rózsaszín lánykaálomból és élj!!! Ne itt várd a csodát, hanem induljál bulizni... Ott történnek az ilyenek, meg az ismerkedések... De így nem... Ráadásul ezek az ezoterikus tézisek is mind idejétmult mesék... Mennj! Érezd jól magad, aztán jönni fog aminek jönnie kell... És még segítség sem fog kelleni...
2010. júl. 2. 22:57
 16/24 A kérdező kommentje:
Had idézzem saját magamat:"Olyan válaszokra se vagyok kíváncsi, hogy járj el szórakóhelyekre, szakkörökre stv.... ilyet magamtól is ki tudok találni.:P"
2010. júl. 3. 10:11
 17/24 anonim ***** válasza:
0%
Már neheragudj,de a kérdés az volt hogy létezik e valami varázslás!Létetik igen,de azzal hogy te valakit magadhoz kötsz,varázslattal azt a másik illető nem biztos hogy akarja,ugyanis befolyásoltad valamilyen szinten,hogyha esetleg használnád a mágiát!de valamit tisztázzunk,te most mágiáról beszélsz vagy a vonzás törvényéről!?de úgy hallottam hogy az is mágia,mármint a vonzás törvénye!de elmondok egy sztorit,ez egy olyan lányról szól,aki a vonzás törvényét alkalmazta!ez nem kitalátció,ha körbe nézel a neten biztos megtalálod!de röviden annyi hogy a lány,saját autot,saját házat akart,a maga ura akart lenni!egyfolytába erre gondolt,vizualizált!hát megkapta!de elég nagy árat kellett fizetnie!a szülei meghaltak autóbalesetben,így övé lett minden,kötvények,ház,autó!ilyen áron nem akarok inkább bevonzani semmit!de te tudod!én nem játszanék ilyen erőkkel!a lényeg a lényeg tök mindegy hogy mágia vagy vonzás törvénye,bár sztem az is az,ezzel a másiknak árthatsz,mert ami neked jó,az neki nem biztos hogy igen!
2010. júl. 3. 11:35
 18/24 anonim ***** válasza:
0%
elöző voltam!nem veszed észre hogy mindenki ugyanazt írja?sztem te nem érted meg mit akarunk mondani!menjél el orvoshoz inkább!
2010. júl. 3. 11:37
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem! Ti nem értitek! Olyan varázslatotot akarok amivel csak azt éri el, hogy találkozzam azzala fiúval, akivel összillünk. Mert van biztos sok ilyen fiú. Én csak találkozni akarok eggyel és a többi magától fog történni. Ezen mit nem értetek? Ha csak simán az utcán meglátnak akkor is tetszenék neki, de a varázslattal egy oylan helyzteben találkozunk, mondjuk szórakozóhelyen, ahol nem lenne kínos, ha elkéré a számom. De azt magától fogja tenni.
2010. júl. 3. 13:30
 20/24 BlackSword ***** válasza:

ÁÁÁÁ... Egyre jobb a sztori... Most akkor azt akarod, hogy valaki elkérje a számod??? A helyzetet akarod meválasztani, hogy ne legyen ciki, hogy elkérje a számod??? Akkor írd meg privibe...

Na de most komolyan... Én pasi létemre nem nagyon tudok elképzelni olyan szitut amikor ciki lenne egy csaj számának az elkérése... Meg már régen nem azokat az időket éljük, hogy csak a fiúnak szabad kezdeményeznie... Ha tetcik egy srác, akkor előtted a pálya...

2010. júl. 3. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!