Cigánykártya értelmezésében segítene valaki?
A kérdésem, hogy rám fog e találni e a szerelem.
A jelölő lapom a szívkirálynő. Sorban a következő lapokat húztam (9lapos kirakási mód)
1. özvegyember
2.bosszúság
3. tolvaj
4. szerelem
5. állandóság
6. nagypénz
7. veszteség
8. hűség
Igen rád fog, de ez nem lesz őszinte mély szerelem, nem ez a férfi lesz életed szerelme, viszont kialakul egy se veled-se nélküled kapcsolat amiből nehezen tudtok majd szabadulni.
Ez várható a következő egy évben. Viszont ha nem tudod értelmezni a lapokat akkor nem is biztos hogy valós képet ad a kártya. Ha gondolod megpróbálhatom megnézni neked nálam mit mutat a kártya. Én a szerelmi kérdésekre a 13 lapos kirakást ajánlanám, mert elég sok mindent meg lehet belőle tudni, pl kb mikor várható, milyen lesz az illető legfőbb jellemvonása mit élhettek át együtt stb.
Kedves utolsó! Nagyon szépen köszönöm!
Való igaz, hogy csak most kezdtem el a cigánykártyával foglalkozni, előtte csak a tarottal foglalkoztam.
Szívesen venném, ha megnéznéd nekem, előre is köszönöm! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!