Ti hisztek az atkokba?
Pl ha van egy szemely akivel írásba meg telefonon beszéltem de semmi mast nem tudok rola csak h ki o de az életkorat tudom de a szuleteset meg ezeket nem.
Így meglehet atkozni valakit ?
"Tisztelt Felhasználónk!
"Ma hajnalra végre sikerült elüldöznöm egy démont a vécémből, de már megint visszatért és nem tudok nyugodtan üríteni tőle! Mit csináljak?" kérdésed töröltük az oldalról, mivel nem felel meg a kérdéskiírás alapfeltételeinek. Amennyiben sorozatosan megszeged az oldal szabályait, a hozzáférésed tiltásra kerülhet!"
Mekkora poén, hogy törölték. Pedig azt hittem a mágia, okkultizmus alkategóriába ilyen kérdések valók. Már önmagában a mágia egy kitaláció, nem értem miért kell a kérdésemet törölni azért, mert az szintén kitaláció. Hatalmas öngólt rúgtak a moderátor urak ezúttal. Hülye kategóriába hülye kérdések valók.
Ez a véleményem a mágiáról, lehet jelenteni.
Átkokba sajnos nem, de átkokbaN igen. Írásba sem tud senki beszélni, csak írásbaN. Írásba foglalni lehet dolgokat.
Ha a helyesírásod ilyen gyatra, inkább hagyd az átkozást. Még a végén nem azt átkozod meg, akit szándékoztál, vagy éppen áldást küldesz rá.
Átkot lehet rád tenni a 1. neved és adataid alapján
2. Fényképed alapján.
3. Hangod alapján
Ilyet kultúremberek NEM tesznek még fizetségért se. A facebookon posztolt képek anyagok kiválóak erre a célra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!