Aki csinált már szerelmi kötést és abba van volt írja mar le mit érzett milyen volt?
1: Én feljelentettem volna.
Kérdező, a szakma vegyessége miatt anyagilag és megelégedésileg is jobban jársz, ha inkább elmész egy tanfolyamra, ami szimpatikus. Agy megbízható iskolába, ahol tudod, hogy nem lesz későbbi követelésük.:)
Vannak mindenféle mágia, angyalmágia, fehérmágia tanfolyamok, sok még könnyen kifizethető is, így akit érdekel, annyit kell költsön rá, amennyibe egy akármilyen más hobbi is kerül.
Általánosságban elmondható, hogy konkrét 2 ember összekötése mindig feketemágia.
Attól függetlenül, hogy ilyen kifejezések nem léteznek, hogy fekete meg fehér mágia, csak a közérthetőség kedvéért mondom.
A szerelmi kapcsolatokat akadályozó dolgokat, blokkokat lehet oldani, illetve egy neked ideális kapcsolat kialakulását ösztönözni. Mást nem.
Eleinte működött.
de aztán egyre rosszabb lett.
szakítani akart velem és én is vele de nem tudtunk szakítani.
Aztán találtam magamnak mást és összejöttem vele, de nem tudja feldolgozni.
már mindenhonnan letiltottam de leveleket ír és követ.
rettenetes!
hogyan lehet megszüntetni!!!
Segítesen valaki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!