Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Aki csinált már szerelmi...

Aki csinált már szerelmi kötést és abba van volt írja mar le mit érzett milyen volt?

Figyelt kérdés
Konkrétan hogy mik torténtek a kötés után stb újra összejöttetek meg mi hogy volt ?
2019. jan. 2. 22:02
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
Konkrétan semmi sem történt. A kapcsolatom tönkrement és úgy is maradt. Kiváncsiságból kipróbáltam a kötést. maradtam az anyagi kárral, amit az állitólagos boszinak adtam. :) Jobb ha nem mész ilyen személyhez,mert nagyon nehezen tudod lerázni magadró, mindig feltűnik, újabb és újabb összegeket kér. Én nem voltam neki hajlandó fizetni,amikor egyszercsak feltűnt a semmiből és ismét egy bizonyos pénzösszeget követelt meg egyéb értékes tárgyakat.Azza indokolta,hogy azért nem működik a kötés,mivel én nem támogatom, és nem tudja elvégezni a rituálékat,amik szükségesek. Természetesen első alkalommal nem emlitette,hogy többszöri rituáléra van szükség. Még évek múlva is a nyakamra járt,sőt,zsarolni is próbált,aztán már annyira elmérgesedett a helyzet,hogy én is rendőrséggel fenyegettem. Ezek csaló piócák, ne menj ilyen személyekhez.
2019. jan. 2. 22:29
 2/6 anonim ***** válasza:
76%

1: Én feljelentettem volna.

Kérdező, a szakma vegyessége miatt anyagilag és megelégedésileg is jobban jársz, ha inkább elmész egy tanfolyamra, ami szimpatikus. Agy megbízható iskolába, ahol tudod, hogy nem lesz későbbi követelésük.:)

Vannak mindenféle mágia, angyalmágia, fehérmágia tanfolyamok, sok még könnyen kifizethető is, így akit érdekel, annyit kell költsön rá, amennyibe egy akármilyen más hobbi is kerül.

Általánosságban elmondható, hogy konkrét 2 ember összekötése mindig feketemágia.

Attól függetlenül, hogy ilyen kifejezések nem léteznek, hogy fekete meg fehér mágia, csak a közérthetőség kedvéért mondom.

A szerelmi kapcsolatokat akadályozó dolgokat, blokkokat lehet oldani, illetve egy neked ideális kapcsolat kialakulását ösztönözni. Mást nem.

2019. jan. 2. 23:55
 3/6 anonim ***** válasza:
64%
Es ezeket a blokkokat hogyan lehet oldani?
2019. jan. 3. 00:35
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Eleinte működött.

de aztán egyre rosszabb lett.

szakítani akart velem és én is vele de nem tudtunk szakítani.

Aztán találtam magamnak mást és összejöttem vele, de nem tudja feldolgozni.

már mindenhonnan letiltottam de leveleket ír és követ.

rettenetes!

hogyan lehet megszüntetni!!!

Segítesen valaki!

2019. jan. 3. 09:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Rendőrséggel lehet megszabadulni az ilyen személyektől, ehhez nem kell semmiféle mágia.Nekem is volt egy pszihopata exem, aki már fenyegető leveleket is irogatott, hol engem fenyegetett,hogyha meglát mással akkor megöl, hol öngyilkossággal. Nem mertem a házból sem kimozdulni,mert állandóan figyelt. Szal, én sokáig tűrtem , de a rendőrségre feladtam, ott voltak bizonyitékként a levelei. Figyelmeztetést kapott, nem szabadott megközelitsen sem engem,sem a családtagjaimat, aztán elpárolgott az országból. Most fogalmam sincs,merre járhat.
2019. jan. 4. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én szerelmikotessel / oldassal / atkokkal foglalkozok. A saját kapcsolatom is egy szerelmikotes. Nem árulok zsákba macskát ;) valóban sokszor vannak mely pontok de soha ismétlem soha nem lesz vége csak ha megszakittatod olyannal aki ért hozza. A köteteket ismételni kell mert egy x idő után meggyengül és akire tetted ellenáll. Sok munka sok nehéz időszakot tartogat de nekem megéri, kérdés neked megéri-e. Ha igen nyugodtan keress meg.
2019. jan. 5. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!