Mit gondoltok arról, hogy a skizofrénia nem is egy mentális betegség, hanem egy démon/ gonosz erő szállta meg az embert? Lehetséges?
igen, de arra igyekeztem utalni, hogy ez nem az, hogy te skizó vagy te nem, te hááát nem....egy folyamat ami lassan alakul ki, csak a következményt nézve, vakok vagy rövidlátók vagyunk, de az mégis hogy?, és milyen folyamatai lehetnek? ehez a személyt, a gondolkozását, és a társadami viszonyát néztem egy tervezetlen eszmefuttatásban...(következmény-kiváltó ok- kialakulás folyamata-folyamatot előidéző ok-előzmény-prbléma gyökere...kb)
lehetnek még a bántalmazók vagy bántalmazottak.(a súlyos kezeletlen depresszió, egy erős kezdőpillérnek tűnik, és depressziósból jócskán akad)
azért abban eggyet értünk hogy a rendszerben vannak gondok.
ez esetben a zene és a villamos, a többi a személy 'gyengesége', figyelmetlensége.
Na most kezdjetek el olvasni, és csak azután írjatok hülyeségeket. [link]
A Google a barátod: Beírtam pár szót és simán kidobta ezt. [link] Amondó vagyok, hogy ez a fórum is jól bizonyítja, hogy vannak ITT bizonyos emberek, akik buták, de okosnak akarnak látszani ITT, és ennyi! Nincs több kategória.
"google a barátod"
bizony enter után sokszor nekem is az ezembe jut, mert így csak egy eszmefuttatás, tudományos alap nélkül, és erre a témára van.
szóval én meg ezt találtam:
(okok is találhatók) /jó engem az jobban érdekel, a megelőzhetőség miadt/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!