Szerintetek lehet szuper erőt szerezni?
Figyelt kérdés
Ha igen mit gondoltok hogyan?2018. aug. 25. 16:04
1/9 anonim válasza:
Igen. Ha beteg vagy akkor kezelteted magadat.
3/9 anonim válasza:
Nem árt hozzá, ha megcsíp egy radioaktív pók.
4/9 anonim válasza:
Múltkor jártam Ózban, elloptam a Nyugati boszorkány nyakláncát. Ha felveszed a nyakláncát akkor tiéd lesz a nyugati boszorkány varázsereje.
35.000 forintért tudom neked eladni. Ha szeretnél varázserőt.
5/9 leértékelt válasza:
Egy felrobbanó atomerőmű közelébe kell lenned.
6/9 anonim válasza:
Persze! Elmész szépen a pszichológus bácsihoz, aki megvizsgál, felír neked néhány varázsbogyót, amiktől aztán olyan szuperül érzed majd magad hogy csak na! Komolyan!
7/9 anonim válasza:
Egyébként lehet, csak kell hozzá egy pár millió dollár. Ott van pl az amerikai katonáknak kifejlesztett exosceleton (nem biztos, hogy pont így írják). Vagy a láthatatlanná tevő álcaruha. Igen, az a Predator cucc. Csak abból nem biztos, hogy vehetsz legálisan, és elég drága is.
8/9 anonim válasza:
Minden létező szupererő megszerezhető.
Lásd a manipulálás, erősfizikum, ravaszság, intelligencia, barátok szerzése, művészet stb.
Mindegyikhez kell valami hogy megkapd, te mit áldoznál fel érte?
Amúgy általában mindenkinek van 1 titkos képessége. Akinek 2van az kiemelkedik a többiek közül. Szerinted mi lenne azzal aki többet birtokol 2nél?
9/9 anonim válasza:
A tudomány mai szintjével sok pénz+hozzáértő zsenik csoportjával simán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!