Hogyan kell használni egy oujia táblát?
Mindent szeretnék tudni róla.
Két barátnőmmel szeretnénk kipróbálni.
16-17 évesek vagyunk.
Mit csináljunk, hogy gondtalanul menjen?
Milyen előkészületek vannak?
Hogyan kell megszólítani, hogyan kell elköszönni?
Tegezni vagy magázni kell?
Magyarul is lehet?
Gyertyák?
Nem szabad betegen játszani. Ide tartozik ha valaki állandó betegségben szenved, ami nem átmeneti. (Pl cukorbetegség)
Ha valakinek megvan a havija az számít?
Milyen kérdéseket tehetek fel?
Tudunk "csak" beszélgetni?
Külföldön csináljhatjuk?
Minimum vagy maximum mennyi ideig kell/lehet beszélgetni vele.
Ha valakinek tüsszent, és azért mozdult el a keze, még visszateheti ha bocsánatot kér, vagy ezzel megsérti őt?
Lehet ágyon játszani, vagy csak asztalon/földön szabad?
El tudjuk kerülni, hogy rosszakaró démont idézzünk meg?
Ha olyan választ kapunk, hogy "Zaza/Zozo" vagy "Lucifer", mit csináljunk?
Tényleg mindent szeretnék megtudni.
Köszönöm a válaszokat.
Ja és légyszi, aki viccelődni szeretne az keressen egy másik kérdést.
Letöltesz egyet az internetről és a Copyguruban kinyomtatod A3-as lapra.
"Ha olyan választ kapunk, hogy "Zaza/Zozo" vagy "Lucifer", mit csináljunk?"
Akkor nincs nagy baj, viszont ha az jön ki, hogy Dfghebei, akkor meneküljetek!
Annyi más módja van a kapcsolatteremtésnek. Miért pont ezt "tábla" dolgot eröltetitek ?
Annak idején mikor még nem voltm rendesen "felkészülve" mi 4n voltunk és 1 "garázsban" csináltunk szeánsz-ot. Nem sült el túl jól, de bárcsak ne működött volna.
A csoportos dolgokkal az a gond hogy nagyn sok tényező befolyásolja 1-1 dolog kimenetlét. Az hogy köröltekintő vagy jó dolog. Viszont ahelyett hogy ilyen kérdéseket fogalmazol emg mgadban. Inkább azt kérezd hogy a csoport összhangja meg tud birkózni 1 szellem irányításával ? Képesek vagytok arra hogy a "kötés" ne szakadjon meg. Amikor "jön a szellem" és mondjuk nem a legjobb szándékkal. Képesek lesztek akkor is "viszaküldeni őt" miközben zavarni fog benneteket. Nem mondom hogy ne csináljátok mert a tanulópénzt mindenkinek meg kell fizesse, de ne mások élete árán szerezz tudást. (na persze ezt pont én mondom xD )
Lényeg a lényeg. Vigyázzatok magatokra és próbáljatok meg összehangan lenni 1mással hogy minden mennyen. Az alapja a belső erő, ha úgy érzitek érettek vagytok rá. Nem számítanak a részletek. Energiával az álladó betegség is lekűzdhető. Most viszont mennem kell emrt éjszakás vagyok. Sokat akartam még írni de ennyire volt idő. Sok sikert. Ha netán elszabadulna a dolog, bármit is csináltok. Ne rémüljetek meg. (Én 1 karcolást kaptam a hátamba. a fal helyett oda jelzett a szellem. Legyetek rá felkészülve).
Szerintem ne zargassátok a másvilágot. Emberi lény nincs felkészülve ilyenekre. Nem véletlen nem látjuk a szellemeket. Az egy másik szint.
Akinek van hozzá affinitása, képessége sem veletlen mondja,hogy nem szabad ilyenbe belekezdeni.
4-es. Nem rossz érvek, de minden emberben ott van lehetőség a változásra. a 3. szem sem véletlenül létezik. Igaz hogy jelen szinten az emberek nem állnak készen ilyesmire. De mindíg van egy két kivétel akik változást hoznak (vagy legalább hoznának ha nem lennének olyan kevesen). A probléma az emberi mentalitással magával van. A túlvilág fogalma is úgy téves ahogy csak lehet. Hisztek más fajok létezésében (vagy a bolygón vagy azon kívül) de elvárjátok hogy az általatok elképzelt tulvilágban csak olyan lények legyenek (leginkább emberek) akiket már láttatok, ismertetek. Bár megmondom az őszintét, én szellemsíknak nevezem. Az kicsit helyénvalóbb fogalom mint a túlvilágotok.
Igazából a kérdésben 2 dolog keltete fel a figyelmem ami miatt írtam amit írtam. Az 1ik hogy "magyraul lehet-e" a másik meg hogy "számít-e ha külföldön van".
Mind2 olyan dolog ami csak erre a síkra jellemző. 3 dolog van amin nem bírtok felülemelkedni. Tér, idő és nyelv. Pedig ha tudnátok hogy igazából mind3 lényegtelen 1 olyan számára aki már megjárta a szellemsíkot (vagy akár az asztrál-t is mondhattam volna).
Nem véletlenül mondom hogy nem kell a táblát eröltetni. A táblának van anyaga ami csak az emberek számára bír jelentőséggel. 1 másik síkon levőnek a telepátia sokkal jobban megy mint holmi mutatók mozgatása. Miért fáradna azzal hogy a szellemi erejét arra haszálja hogy mozgasson bármilyen anyagot (amit sokszor félreértetek) amikor hatalmában áll, közvetlenül az elmétekbe juttatni a mondanivalóját. Nektek ez annyit tesz, hogy amikor a közeletekben van 1 szellem, "megkergülnek" az érzékeitek. Van aki borzong, van aki halucinál, van aki hangokt hall. Akiből meg teljesen kihalt az érzékelés képessége mert még tudatalatt is ehez a világhoz kötődik (el se hinnétek mennyi ilyen van) azokon nincs hatása. Ezek az emberek olyanok mint 1 rádió aminek le van törve az antennája. Képes lenne továbbítani az adást, ha nem hiányozna belőle a képesség hogy befogja azt.
3-as. Mire vagy kiváncsi ? Nem mesélem el az egészet mert nem szeretném hogy bárki is ugyanúgy járjon mint én. Arra a hibár ráment a fél gyerekkorom. A Mind1ikőnknek meghalt valakije (igaz csak háziállat de akkor is). Mivel nekem nem volt semmi ilyesmim, én a régi életszemléletem vesztettem el. Ez vezetett később ahoz is ami az egész "életemet" változtatta meg és bár igz csak közvetve de hatással volt az utam kiválasztásánal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!