Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Szerelmi oldást csináltatott...

Szerelmi oldást csináltatott már valaki?

Figyelt kérdés
Egy gondokkal teli párkapcsolaton akartam így segíteni, úgy érzem csúnyán átvertek. Megérdemlem mert gyáva és hiszékeny vagyok. Egy illetőre találtam az interneten aki elvállalta. De kijelentette miután meghallgatott hogy x összegbe kerül. Kifizettem valami valutavátós oldalon, felvette a pénzt, elvileg elkezdte csinálni, küldött kártyalapokat...Hogy elvileg nagy veszélyben vagyok, beteg ember, átkot tett rám, nem elég a szerelmi oldás. Adjak még több pénzt mert, aura tisztítás kell stb.. Nem adtam, erre megfenyegetett hogy elmondja az illetőnek és "lelépett". Mert én őt cserben hagyom és ő beteg lesz. És még azon agyalok ha valami igazság tartalma lenne akkor ez a nő tényleg beteg lesz, vagy megátkoz minket?! De baromság mert jól bedőltem neki. Kinek mi a véleménye? Jó lenne ha valami hozzáértő is írna nem csak a fikázás menne. Nekem tényleg megoldatlan gondjaim vannak ezért akartam segítséget kérni. Csak nem tudok kitől. Írt egy másik ember is a témában, de már nem merek bedőlni senkinek.
2018. júl. 16. 18:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Naiv vagy.Írj privátot és segítek ha tudok.Ingyen...
2018. júl. 16. 20:22
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Mivel kötés sem létezik, oldásra sincs szükség. Remélem segítettem.
2018. júl. 16. 20:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Az élet maga is kötések(kötelékek) hálózata, Lucifer.
2018. júl. 16. 20:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, de én nem tudlak hozzákötni egy traktorhoz, bár bevallom nem is akarlak.
2018. júl. 16. 20:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem volt jó poén...Az nem érdekel ha szkeptikus vagy de legalább humorosan csináld.
2018. júl. 16. 20:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Halál komolyan mondtam, hogy a kötéseket nem guruk mondják meg.
2018. júl. 16. 21:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért mondtam hogy jófajta humorral fűszerezve sokkal jobb.
2018. júl. 16. 21:39
 8/8 VPeter90 ***** válasza:

Érdekes történet de nem vagy "veszélyben" miatta. Csak annyi a véleményem az esetről hogy elég szomorú hogy sok embernek meg fordul 1általán a fejében az hogy a természetfelettiből csináljanak pénzt.

Aki olyan magas szinten áll, hogy lyen dolgokba bele tudjon mágiával avatkozni. Van annyira fejledt szellemileg/értelmileg is hogy túl lásson a saját anyagi jólétén és ha már úgy dönt segít neked. Akkor azt ingyen teszi (essetleg megkér valami jelképes "szivességre" [mondjuk legyél kedves másokkal vagy ilyesmi]).

Részemről ennyi volt a hozzászólásom a témához. Annyit viszont hozzáfűznék. Ha párkapcsolati gondod van. Inkább beszéld meg a pároddal, essetleg próbáld magad beleképzelni az ő helyzetébe hogy megérthesd a döntéseinek okát. Bár a mágiának hatalmában áll megoldani a gondjaidat. Ha nem értesz hozzá, inkább csináld más módon. Ne keveredj jobban bele. Vagy ha bele akarsz keveredni. Tanuld meg a használatát, de csak kicsiben kezd és ha már tudod használni, akkor old meg vele a problémádat. Viszont most szólok előre. Amint annyira belefolysz hogy megoldhatnád vele a gondjaidat. Rájössz hogy igazából nem erre való, így nem alacsonyítod le annyira hogy ilyen dolgokba belekeverd.

(Az utolsó mondatom lehet kicsit bántóan hat, ha igen, elnézésedet kérem érte. Arra akartam utalni hogy a mágia "valódi funciójához képest" az "emberi gondok" nagyon picike "valamik")

2018. júl. 18. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!