Mi a spirituális beavatás hátránya?
Ez egy folyamat. Nincs igazi beavatás, csak a te megértésed növekedése.
Nincsen hátránya. Az abszolút javulásban nincs romlás.
Akkor lehet hátrány, ha a téged vezető, rosszul csinálja, és e vakvágányokat, amiket nyújt, felveszed, és annyira rossz, hogy nagyon későn segít lejönni róluk.
Érdemes tanító stílussal rendelkező vezetőt keresni, mert náluk akkor is ritka ez, ha nagyon tanulatlanok még.
Be avatlak..., legyen tökéletesség, minden isten. Na..., ezt sajátítsd el, utána fejleszd, amíg legmagasabb önvalóddá nem leszel.. :)
Igen, ez így tág fogalom és nem egyértelmű. De ezt a többiek már leírták.
Én hozzátennék egy hátrányt, ami velem megesett. Egy rezgés átadása után vagy és a szellemgyógyászat megmutatása után senki nem foglalkozott velem, magamtól kezdtem el látni aurát, nem is értettem semmit, végül kórházi munka kezdetével rögtön bekaptam egy megszállást. Túl korán és segítség nélkül nyílt ki a harmadik szemem. Ez piszkálta a Gonosz csőrét és egyben ki is használta a sebezhetőségemet. Tehát olyasvalakit kell ehhez találni, aki nem felejt el tovább is vinni az úton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!