Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet hogy rám tapadt egy...

Lehet hogy rám tapadt egy szellem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Már régebb óta elköltöztem a családommal, egy másik városba. Azóta kezdett el ez a dolog foglalkoztatni, mert észre vettem hogy egészség ügyi problémáim is gyakrabban elő jönnek , érzem sokszor mint ha figyelnének, amikor elmegyek itthonról teljesen vidám , boldog tudok lenni,de viszont amint otthon töltök egy kis időt agresszív leszek , bunkó, nem lehet velem egy normális szót se váltani mert annyira kivagyok fordulva magamból de az a fura ebben hogy nincs kiváltó oka. Jó múltkor haza értem , egyedül voltam a házba , nyitottam be a szobámba , benn van nálam mindig a kutyám általában. és hirtelen nekem rontott neki állt ugrálni örömében, azt hittem ez a szokásos fel emeltem de viszont úgy remegett a kutya, mint ha árammal rázták volna, félt próbálta eldugni a fejét. megnyugtattam de nem mert egyedül lenni a kutya, még wc -re is elkisért pedig elég lusta, nem szokott ilyet egyátalán csinálni. Egész idáig már láttam ebbe a házban furcsaságokat, próbáltam úgy felfogni hogy csak bemániázom magamnak, de viszont egyszer nálam aludt az unoka testvérem , mentünk ki dohányozni a házból , és azt láttuk mind ketten egyszerre hogy valaki bemegy az ebédlöbe ,egy fekete alak , egyböl utána is szaladtunk mert csak mi voltunk 2en a házban, utána mentünk de már sehol senki. abszolút nem juthatott ki akár egy ember is abbol az ebédlőböl ha valaki betörőre gyanakszik, mert nincs kijárat az ebédlőböl csak a kis konyhába vezet ,csak az a kijárat van amin mi bementünk ugyhogy ugyanott nem is tudott volna kijutni. egyből levert a víz mindkettönket. Mindig a konyhánál láttam furcsaságokat és mindig azt hogy bemegy valaki vagy áll a bejáratnál , egyszer női alakot egyszer férfit . Volt olyan is hogy meg kaptam az elektromos cigarettám , ugyan azzal az unokatesommal logtam akkor is nálunk voltunk, mondta fényképezzem le ahogy fúja ki a gőzt/füstöt sorozat képeket csináltam róla, néztük a képeket, egyik képen egy konkrét arc rajzolódott ki a füstön , de annyira arc formája volt hogy ha valakinek megmutattuk azt mondták hogy ezt csak ti szerkesztettétek meg. pedig nem. Ezzel az unokatestvéremmel nőtem fel nagyjából és olyanok vagyunk mint a testvérek, lehetséges hogy mindketőnkre rávan tapadva valami? egyszer pl égett a hátam valamiért mondta hogy mutassam meg és mondta hogy úgy néz ki mint ha valaki izombol belekarmolt volna, még mindig meg van a hege... bocs hogy hosszú lett aki végig olvasta annak köszönöm. Helyesírási hibákért bocsi.

2018. máj. 6. 15:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2018. máj. 13. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!