Hol találhatnék olyan budapesti fiatalokat, akikkel körbe tudnánk nézni állítólag átkozott, kísértet járta helyeken?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel az ilyesmi. És azért fiatalokat keresek, mert én is a 20-as éveimben járok és gondolom azonos korúak jobban megértik egymást.2018. márc. 15. 20:06
21/22 anonim válasza:
Én vidéki vagyok, de támogatom az ötletet, csináljátok. :) Mennék is, ha pesti lennék. Viszont óvatosnak kell lenni, szerintem ketten hárman ne induljatok el. Mi rendszeresen motorozunk erdőkben, éjszaka is, és elég bizarr helyeket lehet találni. Tálaltunk pl. kriptákat viszonylag kis körzetben. Van benne valami izgalmas, főleg ha nem számítasz arra, hogy egyszer csak előtted terem egy ilyet hely. A legtöbb elhagyatott és üres, kifosztott. Persze semmi hülyéség vagy rongálás, csak megnézzük tisztelettel a helyet. Másokról ez nem mondható el, az egyik helyet pl. pont éjszaka fedeztük fel, nagyon sűrű bozótosban kellett utat csinálni, bent valószínűleg szekta által megcsonkított állatok voltak a koporsók között a föld alatti szinten. Az nekünk már sok volt. Megijedtünk és többet nem mentünk vissza. De a nagyobb helyek sokkal félelmetesebbek szerintem. Szintén éjszaka egy meg nem épült panellakás emeletén jartunk, amikor sorba rendezett cipőket tálaltunk, és rohantunk mert valakik jöttek, estünk egymáson a lépcsőházban. Ja, meg egyszer egy rendes templomot is tálaltunk az erdő középen :D Ha mentek,tényleg jó ha vagytok páran és képesek vagytok az önvédelemre, pláne éjszaka vigyázni kell.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :)
Nem semmi, amiket leírtál. Jó, hogy megosztottad.
2018. jún. 1. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!